Tiesitkö, että olemalla meidän jäsen kuulut myös Opiskelijoiden liikuntaliittoon (myöhemmin OLL)? Julkaisemme tänä vuonna sivuillamme OLL:n uutiskirjeitä, joiden kautta pääset tutustumaan heidän toimintaansa paremmin.

Opiskelijajäsenille 30%:n alennus Irti Maasta -keskusten kiipeilylipuista

Opiskelija, tule kokemaan täysin uudenlainen kiipeilykokemus jäsenetuhintaan! Kiipeilyseinällä adrenaliini nousee ja hymy kohoaa varmasti korviin itsensä ylittämisen myötä. Irti Maasta -keskuksessa pääset kokeilemaan kiipeilyä hauskassa ja innostavassa ympäristössä. Automaattivarmistimet ja monipuoliset kiipeilyseinät takaavat sen, että kaikki ensikertalaisista konkareihin pääsevät seinille omaan tahtiin.

Opiskelijajäsenenä saat 30%:n alennuksen kaikkiin Suomen Irti Maasta -keskuksiin. Tule ottamaan uusi laji haltuun yksin tai yhdessä kavereiden kanssa! Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät; kaikki muut tarvittavat varusteet ja ohjaus kuuluvat aina hintaan. Tsekkaa Irti Maasta -keskusten sijainnit ja varaa lippusi osoitteesta: https://irtimaasta.fi/opiskelijat

Paljasta mehukkain liikunta-stoorisi OLL:n Instagram-seuraajille!

Millaisia onnistuneita kokemuksia sulla on liikunnan parissa? Oletko löytänyt kadoksissa olleen liikuntakipinän tai oletko kenties kokenut liikunnan ilon ensimmäistä kertaa uuden lajin parissa? Vai tapahtuiko sulle jotain hassua liikkuessa? OLL haluaa toimia alustana liikunnan ilon jakamiselle. Minkä kokemuksen tai ajatuksen sä haluaisit kertoa OLL:n seuraajille Instagramissa? Ota yhteys heidän viestintäasiantuntijaan Hannasofiaan ([email protected]) ja just sun tarina voi päästä inspiroimaan liikkumaan niitä jotka kipuilevat liikunnan aloittamisen kanssa. 

Juokse tai mölkytä!

Kevään viimeiset opiskelijoiden SM-kisat järjestetään toukokuun aikana kolmella paikkakunnalla.

Maastojuoksu Vierumäellä 16.5.

Maraton ja puolimaraton Helsingissä 18.5.

Mölkky Kotkassa 18.5.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: www.osmkisat.fi