Tiesitkö, että olemalla meidän jäsen kuulut myös Opiskelijoiden liikuntaliittoon (myöhemmin OLL)? Julkaisemme tänä vuonna sivuillamme OLL:n uutiskirjeitä, joiden kautta pääset tutustumaan heidän toimintaansa paremmin.

Opiskelija-alennuksella tuotteita aktiiviseen opiskeluun!

Pänttäämisestä jumiutunut selkä ja nuutunut mieli voivat olla nyt historiaa: OLL tarjoaa jäsenilleen Ergo Finlandin tuotteita seisomatyöskentelyyn opiskelijahintaan! Tutustu tuotteisiin ja alennuksen lunastamiseen täällä.

Osallistu vuoden suurimpaan juoksutapahtumaan jäsenetuhintaan!

Lumet sulavat vinhaa vauhtia, joten nyt on oivallinen hetki kaivaa lenkkarit naftaliinista! Potkua juoksutreeneihin saat Helsinki City Running Day -tapahtumasta 18.5. OLL:n jäsenenä ja opiskelijakortilla saat tuntuvan alennuksen vuoden suurimpaan juoksutapahtumaan. Tsekkaa tarkemmat tiedot nettisivuiltamme. #helsinkicityrunningday2019

Kevät on täynnä OSM-kisoja!

Mitkä ihmeen OSM-kisat? Opiskelijoiden SM-kisat eli tuttavallisemmin OSM-kisat ovat valtakunnalliset korkeakouluopiskelijoiden mestaruuskilpailut ja kisoihin osallistuu tuhansia opiskelijoita ammattikorkeakouluista ja yliopistoista ympäri Suomen. OSM-kisojen tarkoituksena on tarjota taitotasoon katsomatta hauska kilpailuformaatti opiskelijoille, joissa tärkeintä on liikunnan tuottama ilo ja yhdessä tekemisen fiilis! Opiskelijoiden SM-kisojen kevään ohjelma on varmistunut. Valitse lajisi ja nähdään kisoissa! Lisätietoa kisoista täältä.