Tiesitkö, että olemalla meidän jäsen kuulut myös Opiskelijoiden liikuntaliittoon (myöhemmin OLL)? Julkaisemme tänä vuonna sivuillamme säännöllisesti OLL:n uutiskirjeen, jonka kautta pääset tutustumaan heidän toimintaansa paremmin. Ensimmäisessä uutiskirjeessä pääset tutustumaan tämän vuoden toimijoihin, opiskelijoiden SM-kisoihin sekä OLL:n viestintään.

Uusi vuosi, uudet kujeet –ja hallitus

Arvaatkapa mitä? Meillä on uunituore hallitus joka on aloittanut toimintansa täydellä höyryllä OLL:n toimistolla Helsingin sydämessä Kampissa. Puheenjohtajan nuijaa heiluttaa Suikulan Joonas LTKY:stä, ensimmäisen varapuheenjohtajan tittelillä kulkee Tiina Anttonen METKAsta ja toisena varapuhiksena palloilee Harri Nurmi O’Diakosta. Meillä on aivan loistava tiimi kasassa! Lue lisää OLL:n uudesta hallituksesta meidän nettisivuilta: www.oll.fi

Opiskelijoiden SM-kisavuosi tarjoaa taas draamaa ja ilon hetkiä

OSM-vuosi 2019 aloitetaan viime vuotiseen tapaan alppilajeilla Tahkolla. Lisäksi luvassa on vähintään 15 eri lajia suunnistuksesta painonnostoon. Lisää lajeja on varmasti tulossa vielä, mutta niistä tiedotamme myöhemmin. Kaikki lajit ja ilmoittautumisohjeet tulevat osmkisat.fi sivulle.

Hyvää kisavuotta kaikille!

Liikuntaniksejä, hassutteluja ja tiukkaa asiaa OLL:n somessa

Näille kaikille altistut jos otat meidän sometilit haltuun! Me ollaan aktiivisia somessa ja halutaan tuottaa sisältöä kaikille opiskelijoille – ei ainoastaan järjestötoiminnasta syttyville opiskelija-aktiiveille. Mistä opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvästä sä haluaisit meidän tekevän juttuja someen? Vinkkaa  ideasi OLL:n viestintätiimille yksityisviestillä OLL:n somekanavien kautta tai lähetä sähköpostia Hannasofialle: [email protected]. Me ollaan valmiita vähän hullumpiinkin ideoihin! Meidät löydät somesta; Instagram ja Twitter: @liikuntaliitto ja Facebook: Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL.