Laureassa opiskelijat edustavat monissa korkeakoulun työryhmissä ja huolehtivat näin siitä, että korkeakoulun toiminnassa näkyy ja kuuluu opiskelijoiden ääni. Laurean työryhmät uudistuvat vuoden alussa ja samalla opiskelijoille avautuu täysin uusia vaikuttamisen paikkoja. Opiskelijakunta teki pitkin syksyä vaikuttamistyötä Laurean suuntaan tämän eteen ja lopputuloksena on hurjat 29 uutta vaikuttamisen paikkaa avoimeen hakuun! Katso alta lisätietoja ja hae paikkaa työryhmään jo tänään. Voit hakea useampaa kuin yhtä paikkaa.

 

Kaikkien 29 työryhmän työskentely alkaa 1.1.2019 ja opiskelijaedustajan kausi kestää vuoden,1.1.-31.12.2019. . Haku työryhmiin on auki 11.12. klo 23.59 asti. Paikkaa haetaan halloped.fi -sivustolla, jossa on myös luettelo kaikista avoimista paikoista. Paikat on listattu myös alle. Huomaathan, että osaan paikoista voi hakea vain tietyn alan opiskelijat. Näet kriteerit kunkin paikan hakuilmoituksesta, joka löytyy halloped.fi-sivustolta kohdasta Laurea -> Avoimet haut. Hakuilmoituksene pääset myös alla olevan listauksen kautta klikkaamalla jokaisen työryhmän kohdalla olevaa ”Lue lisää täältä” -kohtaa.

 

Avoinna olevat työryhmät Laureassa 1.1.2019 alkaen 

 1. Pedagogiikan kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa Laurean pedagogiikan kehittämisestä. Ryhmään haetaan yhtä opiskelijaedustajaa. Lue lisää täältä.
 2. Liiketalouden kehittämisryhmä (liiketalous ja oikeudellisen osaamisen koulutus)
  • Työryhmä vastaa liiketalouden opintojen kehittämisestä. Paikkaan haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean liiketalouden ja oikeudellisen osaamisen koulutusten opiskelijat. Lue lisää täältä.
 3. Liiketalouden työelämäpaneeli (liiketalous ja oikeudellisen osaamisen koulutus)
  • Työryhmä vastaa Laurean liiketaloudenkoulutuksen työelämävalmiuksen kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean liiketalouden ja oikeudellisen osaamisen koulutusten opiskelijat. Lue lisää täältä.
 4. Tietojenkäsittelyn kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa tietojenkäsittelyn koulutuksen kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean tietojenkäsittelyn koulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 5. Tietojenkäsittelyn työelämäpaneeli
  • Työryhmän tehtävä on varmistaa, että Laurean tietojenkäsittelyn koulutuksen osaamistavoitteet vastaavat työelämän tarpeita. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean tietojenkäsittelyn koulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 6. Turvallisuuden ja riskienhallinnan kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksen kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 7. Turvallisuuden ja riskienhallinnan työelämäpaneeli
  • Työryhmä vastaa siitä, että turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksen osaamistavoitteet vastaavat työelämän tarpeita. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 8. Estenomikoulutuksen kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa estenomikoulutuksen sisällöllisestä kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain estenomikoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä. 
 9. Estenomikoulutuksen työelämäpaneeli
  • Työryhmä vastaa siitä, että estenomikoulutuksen osaamistavoitteet vastaavat työelämän tarpeita. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain estenomikoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä. 
 10. Fysioterapeuttikoulutuksen kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa fysioterapeuttikoulutuksen sisällöllisestä kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain fysioterapeuttikoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä. 
 11. Fysioterapeuttikoulutuksen  työelämäpaneeli
  • Työryhmä vastaa siitä, että fysioterapeuttikoulutuksen osaamistavoitteet vastaavat työelämän tarpeita. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean fysioterapeuttikoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 12. Sairaanhoitajakoulutuksen kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa sairaanhoitajakoulutuksen sisällöllisestä kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean sairaanhoitajakoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 13. Sairaanhoitajakoulutuksen työelämäpaneeli
  • Työryhmä vastaa siitä, että sairaanhoitajakoulutuksen osaamistavoitteet vastaavat työelämän tarpeita. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean sairaanhoitajakoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 14. Terveydenhoitajakoulutuksen kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa terveydenhoitajakoulutuksen sisällöllisestä kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean terveydenhoitajakoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 15. Terveydenhoitajakoulutuksen työelämäpaneeli
  • Työryhmä vastaa siitä, että terveydenhoitajakoulutuksen osaamistavoitteet vastaavat työelämän tarpeita. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean terveydenhoitajakoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 16. Sosionomikoulutuksen kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa sosionomikoulutuksen sisällöllisestä kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean sosionomikoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 17. Sosionomikoulutuksen työelämäpaneeli
  • Työryhmä vastaa siitä, että sosionomikoulutuksen osaamistavoitteet vastaavat työelämän tarpeita. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean sosionomikoulutuksen opiskelijat. Lue lisää täältä.
 18. Rikosseuraamusalan kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa rikosseuraamusalan sisällöllisestä kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean rikosseuraamusalan opiskelijat. Lue lisää täältä.
 19. Rikosseuraamusalan työelämäpaneeli
  • Työryhmä vastaa siitä, että rikosseuraamusalan osaamistavoitteet vastaavat työelämän tarpeita. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean rikosseuraamusalan opiskelijat. Lue lisää täältä.
 20. Restonomikoulutuksen kehittämisryhmä (Palveluliiketoiminta, Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus)
  • Työryhmä vastaa restenomikoulutuksen sisällöllisestä kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean restenomikoulutuksen  (Palveluliiketoiminta, Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus) opiskelijat. Lue lisää täältä.
 21. Restonomikoulutuksen työelämäpaneeli (Palveluliiketoiminta, Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus)
  • Työryhmä vastaa siitä, että restenomikoulutuksen osaamistavoitteet vastaavat työelämän tarpeita. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa. Huom! Paikkaa voivat hakea vain Laurean restenomikoulutuksen (Palveluliiketoiminta, Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus) opiskelijat. Lue lisää täältä.
 22. YAMK kehittämisryhmä
  • Työryhmä vastaa Laurean ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon kehittämisestä. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varajäsentä. Huom! Paikkaa voivat hakea vain YAMK-opiskelijat. Lue lisää täältä.
 23. Kansainvälisyyden ja englanninkielisten koulutusten kehittämisryhmä
  • Ryhmä vastaa Laurean koulutusten kansainvälistymisestä, englanninkielisten koulutusten kehittymisestä ja profiloinnista. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista jäsentä. Lue lisää täältä. 
 24. Opiskeluhyvinvoinnin kehittämisryhmä
  • Työryhmä koordinoi Laurean työtä opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn puolesta ja edistämiseksi. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista jäsentä. Lue lisää täältä. 
 25. Yrittäjyyden kehittämisryhmä
  • Työryhmän tehtävänä on edistää opiskleijayrittäjyyttä ja yrittäjyysvalmiuksia Laureassa. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varajäsentä. Lue lisää täältä. 
 26. Avoimen amkin ja jatkuvan oppimisen kehittämisryhmä
  • Työryhmän vastuulla on avoimen ammattikorkeakoulun, väyläopintojen ja erikoistumiskoulutuksen tarjonnan ja toiminnan kehittäminen sekä uusien jatkuvan oppimisen mallien kehittäminen. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista jäsentä. Lue lisää täältä. 
 27. Digitaalisuuden ja verkko-opintojen kehittämisryhmä
  • Digitaalisuuden ja verkko-opintojen kehittämisryhmän tavoitteena on kehittää digitaalisuuden hyödyntämistä Laureassa ja varmistaa verkko-opintojen laadukas toteutuminen ja kehittyminen. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varajäsentä. Lue lisää täältä.
 28. Tieto- ja julkaisupalveluiden kehittämisryhmä 
  • Kehittämisryhmän tehtävänä on kehittää ja uudistaa Laurean tieto- ja julkaisupalveluja. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista jäsentä. Lue lisää täältä.
 29. Turvallisuusjohtamisen kehittämisryhmä
  • Kehittämisryhmän tehtävänä on ennakoida Laurean turvallisuusjohtamista ja tehdä kehittämistoimenpiteitä turvallisuuteen liittyen. Työryhmään haetaan yhtä varsinaista ja yhtä varajäsentä. Lue lisää täältä. 

Uusien työryhmien taustalla on Laurean organisaatiouudistus, joka astuu voimaan 1.1.2019. Organisaatiouudistuksessa muun muassa kolmen nykyisen yksikön rinnalle tulee yksi uusi lisää. Uudistuksessa opiskelijat saavat entistä enemmän vaikutusvaltaa oman tutkintonsa sisältöön ja kehittämistyöhön, mikä on ollut jo pitkään opiskelijakunnan tavoitteena.

 

Lisätietoa:

Ainomaija Rajoo
[email protected]
044 287 7154