Laureamko jatkaa opiskelijaedustajahakua 11 ryhmään. Opiskelijaedustajana toimimisesta saa opintopisteitä sekä arvostettua työelämäosaamista, kuten argumentaatio-, neuvottelu-, ja ryhmätyötaitoja. Laureamko tarjoaa koulutuksia kaikille opiskelijaedustajille 4-5 kertaa vuoden aikana. Uusien opiskelijaedustajien ensimmäinen koulutus järjestetään 23.11. klo 17.

Hakijoilta edellytetään sitoutumista viestintään opiskelijakunnan kanssa. Eduksi katsotaan, että hakija pystyy sitoutumaan ryhmän toimintaan koko kalenterivuodeksi. Opiskelijakunnan jäsenyys katsotaan myös eduksi. Joillakin ryhmillä on myös muita erityisiä kriteerejä. Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta ryhmän aiheeseen ja motivaatiota tehtävään. Valittujen nimet, sähköpostiosoitteet ja kuvat tulevat esille Laureamkon verkkosivuille.

Haku alkaa 4.11. ja on käynnissä 14.11. klo 23:59 asti. Laureamkon hallitus valitsee opiskelijaedustajat kokouksessaan 16.11. Työryhmät nimetään kalenterivuodeksi 2022 ja ne aloittavat toimintansa tammikuussa 2022.

Paikkaa haetaan lime forms -lomakkeella (lomakkeella on näkyvillä myös paikkoja, jotka eivät ole täydennyshaussa mukana).  Lähtökohtaisesti paikkoja voivat hakea kaikki Laurean opiskelijat, mutta huomaathan, että osassa paikoista on tarkemmat hakukriteerit. Näet kriteerit alta löytyvistä hakuilmoituksista. Kuvaukset ryhmien toiminnasta löytyy sivulta laureamko.fi/opiskelijaedustajaksi.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, niin ole yhteydessä Laureamkon hallituksen jäsen Suvi Niemiseen ([email protected]) tai edunvalvonnan asiantuntijaan Nikolas Bursiewicziin ([email protected]).

Haku on auki seuraaviin ryhmiin:

 

 1. Pedagogiikan kehittämisryhmä
 2. Englanninkielisten koulutusten kehittämisryhmä
 3. Yrittäjyyden kehittämisryhmä
 4. Kansainvälisyyden kehittämisryhmä
 5. Verkkotutkintojen kehittämisryhmä
 6. Tieto- ja julkaisupalveluiden kehittämisryhmä ja Verkkolehden toimituskunta
 7. Tietojenkäsittelyn tutkinnon kehittämisryhmä ja Tietojenkäsittelyn tutkinnon työelämän ohjausryhmä
 8. Estenomitutkinnon kehittämisryhmä ja Estenomitutkinnon työelämän ohjausryhmä
 9. Fysioterapeuttitutkinnon kehittämisryhmä ja Fysioterapeuttitutkinnon työelämän ohjausryhmä
 10. Sairaanhoitajatutkinnon kehittämisryhmä ja Sairaanhoitajatutkinnon työelämän ohjausryhmä
 11. Terveydenhoitajatutkinnon työelämän ohjausryhmä ja Terveydenhoitajatutkinnon kehittämisryhmä