Viime keväänä käyttöönotetun jäsentunnisteemme tarjoava Slice on aloittanut yhteistyön Pivon kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt Slicesta löytyviin etuihin pääsee käsiksi Pivon kautta. Yhteistyön myötä siis jäsenemme voivat jatkossa ottaa käyttöönsä myös Pivon tarjoaman mobiilisen opiskelijakortin.

Pivo on monipuolinen mobiilimaksamiseen tarkoitettu sovellus, joka tarjoaa myös etuja ja palveluita. Lisätietoa Pivosta löydät täältä.

Pivon tarjoaman opiskelijakortin käyttöönottaminen on helppoa:

1. Lataa Pivo puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi.
2. Avaa Pivo, valitse Opiskelijakortti ja valitse Laureamko.
3. Luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Opiskelijakortti vaatii voimassaolevan opiskelijakunnan jäsenyyden ja suomalaiset verkkopankkitunnukset. Lisäksi jäsenrekisterissämme tulee olla henkilöturvatunnuksesi ja käytössäoleva puhelinnumerosi oikein, jotta tunnistautuminen onnistuu. Kuvan voit vaihtaa kaksi vuodessa.

Pääset tarkistamaan ja tarvittaessa muokkaamaan jäsentietojasi verkkokauppamme kautta osoitteessa kide.app/accountja painamalla kynä-ikonia jäsenyyden vierestä. Mikäli tarvitset asiassa apua tai sinulle herää jotain kysyttävää, laita meille viestiä chatissämme tai sähköpostia osoitteeseen laureamko[at]laureamko.fi.