Laureamkon hallitus vuodella 2019 valitaan ensi viikolla ja jo marraskuun viimeisellä viikolla uusi hallitus aloittaa perehtymisen. Hallituksen perehdytyksen tavoitteena on antaa vastavalitulle hallitukselle työkalut ja eväät seuraavaan vuoteen.

Hallituksen perehdytys koostuu monesta osasta. Ensimmäiseksi tutustutaan käytännön työkaluihin kuten sisäisen viestinnän kanaviin ja Laureamkon käyttämiin järjestelmiin. Sen jälkeen on vuorossa Laureamkon ohjaaviin dokumentteihin kuten poliittiseen ohjelmaan ja strategiaan sukeltaminen. Opiskelijakunnan toiminnan eri osa-alueisiin perehdytään niin hallituksenvaihtoevakossa kuin koulutusristeily Ship Offillakin. Lisäksi uusi hallitus tutustutetaan Laurean rehtoriin ja muuhun johtoon sekä Laureamkon tärkeimpiin yhteistyökumppaneihin.

Hallituksen perehdytysaikataulu

Hallituksen opintaival ei pääty tammikuussa vaan  hallituksessa toimivat pääsevät tutustumaan monipuolisesti erilaisiin aiheisiin ja syventämään osaamistaan koko vuoden läpi. Hallituksessa pääse oppimaan niin tekemisen kautta kuin esimerkiksi kattoliittomme SAMOKin järjestämissä koulutustilaisuuksissa. Kukin hallituslainen pääsee kehittämään itseään omalla vastuualueellaan, mutta myös oman valintansa mukaan esimerkiksi viestinnästä, vaikuttamisesta, tapahtumien järjestämisestä, hallinnosta, taloudenhoidosta ja johtamisesta.

Kiinnostuitko? Laureamon hallitus vuodelle 2019 valitaan 22.11. edustajiston järjestäytymiskokouksessa. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Laureamkon jäsenet. Kokous järjestetään Tikkurilassa, tilassa B409. Lisätietoa hallitukseen hakemisesta.