Laureamkon vuoden 2020 hallituksen puheenjohtaja Miisa Tervala on valittu Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksen jäseneksi vuodelle 2021. Opiskelijakunnat ympäri Suomen ovat kokoontuneet SAMOKin 25:een varsinaiseen liittokokoukseen 29.-30.10. Zoomissa. Liittokokouksessa päätettiin luottamustoimijoiden valinnan lisäksi mm. liiton strategiasta, toimintasuunnitelmasta sekä talousarviosta. Julkaisemme myöhemmin vielä tarkemman uutisen muista käsitellyistä asioista.

“Aivan huikea fiilis päästä vaikuttamaan opiskelijoiden tulevaisuuteen valtakunnallisesti ensi vuonna. Vuodet Laureamkon hallituksessa ovat opettaneet minulle paljon ja on mahtavaa päästä viemään oppimaani nyt myös SAMOKiin. Ensi vuosi tulee olemaan monellakin tapaa jännittävä ja odotankin jo innolla tulevaa yhteistyötä AMK-kentän kanssa. Kiitos vielä liittokokoukselle luottamuksesta!” Miisa kommentoi.

Vuonna 2021 SAMOKin puheenjohtajana toimii Oona Löytänen (ROTKO), varapuheenjohtajana Antti Paunonen (JAMKO) ja Miisan lisäksi hallituksessa toimivat Ninni Kuparinen (Kaakko), Alex Palm (Helga) ja Sebastian Tolvanen (ASK). Laureamko onnittelee kaikkia valittuja ja odottaa innolla yhteistyötä kuntavaalivuotena 2021!