Vuosi lähenee loppua ja niin myös asiakaspalvelumme pikku hiljaa rauhoittuu joulun viettoon. Tähän olemme keränneet kootusti tärkeimmät päivämäärät, jotka on hyvä huomioida jäsenpalveluista ja esim. jäsenyyteen liittyen.

Toimistot

Toimistomme kampuksilla ovat kiinni viikosta 50 alkaen ja aukeavat taas tammikuussa vaiheittain viikosta 2 alkaen. Aukioloajat varmistuvat tammikuun ensimmäisen viikon aikana, mutta kampustiimien Facebook-sivuille saattaa tulla päivitettyä tietoa jo joululoman aikana. Kampustiimit tavoittaa tarvittaessa heidän Facebook-sivuiltaan tai sähköpostilla (muotoa kampus[at]laureamko.fi, esim. hyvinkaa[at]laureamko.fi). Huomioithan kuitenkin, että toimistojen sulkeuduttua vastaamisessa saattaa kestää. Jäsenyyteen ja opiskelijakorttien tarroihin liittyvissä asioissa suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme joko chatin tai sähköpostin välityksellä (laureamko[at]laureamko.fi).

Verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee 16.12. asti ja postitamme viimeisen kerran tilauksia tämän vuoden puolella seuraavana päivänä (17.12.). Verkkokaupassamme aukeaa kevään jäsenyyden myynti ja tarrojen toimituksen ostaminen 1.1. ja ensimmäiset tilaukset postitamme 3.1.

Chat

Chattimme on avoinna 20.12. klo 15.00 asti. Chattiin voi jättää vielä tämänkin jälkeen viestiä, joihin vastataan joulun välipäivinä. Chat palvelee taas normaalisti 7.1. klo 9.00 alkaen sivuillamme.

Jäsenyys

Syyslukukauden jäsenyys on voimassa 31.1. asti ja lukuvuoden jäsenyys 30.9. asti. Kevätlukukauden myynti alkaa verkkokaupassamme 1.1. ja lukukauden jäsenyyden hinta on 30 €. Kevään jäsenyys on voimassa 30.9. asti.

Zone-liikuntapalvelut

Kuntosalit ovat avoinna joulukuussa kampusten aukioloaikojen mukaan. Kevään ryhmäliikuntatarjonta julkaistaan Zonen sivuilla 19.12. Liikuntapassin voimassaolo määräytyy jäsenyyden mukaan eli mikäli sinulla on lukuvuoden jäsenyys, ei sinun tarvitse keväällä tehdä mitään. Syyslukukauden jäsenyyden hankkineiden tulee muistaa päivittää liikuntapassin kausi jäsenyyden uusimisen jälkeen joko toimistollamme tai verkkokaupassa ilman erilliskustannuksia.