Heinäkuu on jo pitkällä, mutta loppukesän tapahtumatarjonta on silti monipuolinen. Tähän artikkeliin on kerätty listaa loppukesän opiskelijabudjettiin sopivista tapahtumista moneen makuun. Näihin et tarvitse mukaan muuta kuin kesäisen fiiliksen ja loma-asenteen!

  1. Teurastamon kesäkirppis

20.7. klo 11-17 Työpajankatu 2, Helsinki

Teurastamon kesäkirppiksellä voit tehdä upeita löytöjä, tai mennä paikan päälle vain nauttimaan tunnelmasta. Kirppis järjestetään vain kerran kesän aikana, ja sitä et halua missata!

2. Alppipuiston kesä

20.7.-28.7. Alppipuisto, Viipurinkatu, Helsinki

Alppipuiston kesä koostuu useista ilmaisista tapahtumista, joihin liittyy musiikkia, hyvää ruokaa sekä pikniköintiä. Kaikki Alppipuiston kesän tapahtumat ovat myös lapsiystävällisiä. Loppukesästä ohjelmassa on vielä mm. Alppimuisto free open air, Barokkipiknik sekä Resonaari Fest. Mukaan voi ottaa omat eväät, mutta paikan päällä on myös katuruokakojuja. Eikun puistoilemaan!

3. #freeHAM

26.7. klo 11-19 HAM Helsingin taidemuseo Tennispalatsi

Kiinnostaisiko lisätä vähän kulttuuria kesään? HAMissa se onnistuu ilmaiseksi joka kuun viimeinen perjantai! Tällä hetkellä näyttelyissä mm. Ellen Thesleff, Pavel Althamer sekä Anssi Pulkkinen. Osa näyttelyistä vaihtuu kesän päättyessä, joten kannattaa käydä tutustumassa niihin vielä, kun se on mahdollista.

4. Korjaamo open air karaoke

23.7. & 30.7. klo 17-21 Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 A–B, Helsinki

Karaoke ei ole jokaisen suosikki, mutta heille, jotka siitä nauttivat, sitä olisi nyt tarjolla kesäisen ulkoilmatapahtuman muodossa! Tämä karaoketapahtuma pidetään Töölössä sijaitsevan Korjaamon sisäpihalla, ja sinne on tietenkin vapaa pääsy.

5. Helsingin kaupungin luontoretket

Esim. 20.7., 27.7., & 3.8.

Helsingin kaupunki järjestää kaikenikäisille sopivia, ilmaisia luontoretkiä ympäri vuoden. Retkillä pääsee tutustumaan pääkaupungin piilotettuihin luontoaarteisiin erilaisissa kohteissa, kuten Harakan saarella, Slåttmossenin suolla, Seurasaaressa ja Kallahden matalikossa. Lisätietoa retkistä osoitteessa https://bit.ly/30Bt5Wg.

Jos Helsingin tapahtumatarjonta kiinnostaa enemmänkin, se on koottu kätevästi osoitteeseen https://www.myhelsinki.fi/fi/näe-ja-koe/tapahtumat.