Oliko koulun liikkatunneilla kivaa vai karseeta? Osallistu OLL:n koululiikuntamuistojen keruukampanjaan!

Onko sinulla ikäviä muistoja koulun liikuntatunneilta? Miten selvisit ikävistä kokemuksista ja muuttivatko kokemukset suhtautumistasi liikkumiseen? Vai oliko koulun liikkatunneilla sinusta tosi hauskaa? Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) kerää nyt kokemuksia kouluajan liikuntatunneilta selvittääkseen koululiikuntakokemusten vaikutusta myöhempään liikkumiseen.

Osallistu keruuseen somessa Opiskelijoiden Liikuntaliiton sometileillä Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä, jaa ihanat tai kamalat koululiikuntamuistosi sekä haasta kaverisi mukaan! OLL käyttää kampanjassa hashtagejä #koululiikuntamuisto ja #OLLkuuntelee. Voit lähettää muistojasi myös suoraan OLL:lle osoitteeseen Opiskelijoiden Liikuntaliitto, Lapinrinne 2, 00180 Helsinki.

Jos haluat tietää lisää kampanjasta ja koululiikuntamuistojen keruusta, ota yhteyttä liiton viestintäasiantuntijaan Hannasofiaan: [email protected] / 046 921 1215.

 


Korkeakouluopiskelija, tiesitkö että kuulut Opiskelijoiden Liikuntaliittoon?

Opiskelijoiden Liikuntaliitossa mietitään jatkuvasti tapoja, joilla liitto voisi palvella paremmin jäseniään. Nyt OLL haluaa panostaa enemmän sinuun, korkeakouluopiskelija. Kuulut Opiskelijoiden Liikuntaliittoon opiskelijakuntasi kautta olemalla opiskelijakunnan jäsen. Miten OLL voisi paremmin ottaa sinun tarpeesi ja toiveesi huomioon edistäessään opiskelijoiden liikuntakulttuuria ja hyvinvointia? Käy tsekkaamassa heidän nettisivuilla ja somekanavissa, millaista edunvalvontatyötä OLL tekee opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta, millaisia etuja OLL tarjoaa sinulle ja millaisia tapahtumia ja koulutuksia OLL järjestää. Mitä listasta uupuu, mihin heidän tulisi sinusta satsata enemmän, jotta liitto vastaisi paremmin sinun tarpeitasi opiskelijoiden liikuntakulttuurin ja hyvinvoinnin edistämisen saralla? Lähetä heille rohkeasti ehdotuksia ja ideoita! Liiton työntekijöiden ja hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä.