Laurean hyvinvointityöntekijät oppilaitospsykologi Minna Roininen ja oppilaitospastori Margit Peltovirta ovat järjestämässä avoimia iltapäiviä kaikille Laurean opiskelijoille ja työntekijöille, joista voi hakea ideoita omaan arkeen.

Levolliset iltapäivät Espoon ja Tikkurilan kampuksilla

 

Väsyttääkö aamuisin? Pitääkö usein nipistää yöunista, jotta aika riittäisi kaikkeen? Tai tuntuuko muuten vain siltä, että olisi mukavaa oppia rentoutumaan, nukkua hyvin ja jaksaa paremmin arjessa ja opinnoissa? 

Levollisissa iltapäivissä Laurean Espoon ja Tikkurilan kampuksilla on tarjolla tietoa ja ohjelmaa, joka auttaa pohtimaan omaa arjen ajankäyttöä sekä levon ja palautumisen keinoja. Nämä kaikki tukevat myös kykyä opiskella.

 

Tapahtumien ajat ja paikat kampuksilla:

 

Otaniemessä keskiviikkona 22.3. klo 14:30 alkaen (tila 210)

Tikkurilassa tiistaina 28.3. klo 14:30 alkaen (tila B403)

Leppävaarassa keskiviikkona 29.3. klo 14:30 alkaen (pääaula)

 

Ohjelma:

Aluksi klo 14:30-15:30 on auki tunnin mittainen hyvinvointityöntekijöiden pop-up -kioski: tule keskustelemaan ja hakemaan vinkkejä omaan arkeen ja hyvinvointiin!

 

Klo 15:30 – 16:00 pidetään ohjattu rentoutumistuokio, johon halukkaat voivat ilmoittautua pop-upin aikana. Rentoutumistuokion aikana opit palautumista ja hyvää unta tukevia harjoituksia, joita on helppoa tehdä myös omassa arjessa.

 

Tapahtumat ovat avoimia kaikille Laurean opiskelijoille ja henkilökunnalle. Paikalle voi tulla vain pikaisesti tai vaikka koko iltapäivän ajaksi!”