Kiinnostaako joku tietty aihe? Harrastatko jotain, mutta kaipaat seuraa? Haluatko kehittyä tai oppia jotain? Kaipaatko yhteisöllisyyttä? Kerhotoiminta on siis sinulle oiva vaihtoehto!

Käsityökerho

Ensimmäinen kerhomme on käsityökerho, joka tapaa ensimmäisen kerran 16.11. klo 18-20 Discordissa. Tämän jälkeen tavataan joka toinen viikko tiistaisin. Käsityökerhoon voi osallistua niin aloittelija kuin kokeneempikin käsityöläinen. Eli rohkeasti mukaan, vaikkei puikot vielä kunnolla pysy kädessä, se ei haittaa. Kerhonvetäjä Arni kyllä ohjaa alkuun pääsyssä. Hanki itseä miellyttävää lankaa sekä puikot, keitä kuppi kuumaa ja tule jutustelmaan!

Haluatko sinä perustaa kerhon?

Kerhon voi perustaa Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelija- tai henkilöstön jäsen, opiskelijakunnantoimija- tai asiantuntija sekä muut opiskelijakunnan sidosryhmät ja yhteistyökumppanit.

Kerhon yhteyshenkilön on sovittava opiskelijakunnan alaisen kerhotoiminnan aloittamisesta opiskelijakunnan hallituksen edustajan kanssa kirjallisesti, laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected].