Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamkolla on ilo esittää SAMOKin vuoden 2019 liittohallitukseen tämän vuodne hallituksen hyvinvointivastaavaa ja edunvalvontatiimin jäsentä Silja Nurmea.


Silja Nurmi
on toiminut vuonna 2018 Laureamkon hallituksen jäsenenä vastuullaan opiskeluhyvinvointi. Hän opiskelee toista vuotta sairaanhoitajaksi ja haluaa edistää nuorten jaksamista hektisessä yhteiskunnassa. Poliittinen vaikuttaminen on tuttua Siljalle, joka on Riihimäen kaupunginvaltuuston ja sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsen. Silja on vapaa-ajallaan mukana aktiivisesti vapaapalokuntatoiminnassa, jossa hän on vastannut muun muassa nuorten kouluttamisesta. Vastuullisuus ja sujuva tiimityö kuvastavatkin Siljan työskentelyä.

Laureamkon hallituksessa Silja on kuluvan vuoden aikana edistänyt opiskeluhyvinvointia sekä edistämällä hyvinvointipalveluiden saavutettavuutta että osallistumalla aktiivisesti Laurean hyvinvointityön uudelleenorganisointiin. Opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen palveluita kehittämällä ja rakenteita muuttamalla on sellaista, jota lähihoitajan koulutuksen omaava Silja haluaisi SAMOKissa jatkaa:

Olen tänä vuonna edistänyt Laureamkon ja Laurean yhteistyötä opiskelijahyvinvoinnin toteuttamisessa ja nostanut esille opiskelijoiden kantoja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Tämä on ollut todella mielekästä ja haluan päästä tekemään vastaavaa myös valtakunnallisesti. Vaalivuosi on tärkeä koko opiskelijakentälle ja ja koen, että osaamisestani opiskelijoiden hyvinvoinnista ja poliittisesta vaikuttamisesta on SAMOKille hyötyä,” kertoo Silja.

Siljan vankka kokemus luottamus- ja järjestötoiminnasta näkyy hänen rakentavassa ja kehittävässä toimintaotteessa. Hänen aito kiinnostuksensa ja proaktiivisuus opiskelijoiden hyvinvoinnin kehittämiseksi on ollut ihailtavaa. Siljan sitoutuminen tavoitteisiin ja niiden päämäärätietoinen edistäminen on tunnistettu opiskelijakunnan lisäksi koko korkeakouluyhteisössä,“ ihastelee Laurean rehtori Jouni Koski.

 

Kampanjatiedot:

Ehdokas: Silja Nurmi, 040 5319 822
Kampanjapäällikkö: Anna Marttila,
044 2877 162
[email protected]

Seuraa somessa:
Twitter: @nurmi_silja
Facebook: @nurmisilja