Laureamko hakee ehdokasta OLL:n hallitukseen 2024! Haluatko edistää opiskelijoiden hyvinvointia liikunnan ja tauottamisen kautta? Kiinnostaako sinua, miten vaikutetaan korkeakouluihin, paikallisiin ja valtakunnallisiin päättäjiin liikuntamahdollisuuksien ja hyvinvoinnin lisäämiseksi? Haluatko tutustua ja oppia niin asiantuntijatyöstä sekä lobbaamisesta?

 

Opiskelijoiden liikuntaliiton eli OLL:n hallitus valitaan vuodelle 2024 liittokokouksessa 8.-9.11.2023 Tampereella Varalan urheiluopistolla. Laureamko haluaa laurealaisen äänen kuuluvan kattoliittomme hallituksessa ja siksi etsimme ehdokasta OLL:n hallitukseen.

 

OLL: hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, 1-2 varapuheenjohtajaa sekä 1-2 hallituksen jäsentä. Hallitukseen valitaan kaikkiaan 3-5 henkilöä. Hallituksen toimikausi alkaa 1.1.2024 ja päättyy 31.12.2024. Tehtäviin perehdytään jo joulukuun aikana ja kauempaa tulevien majoitukset kustannetaan OLL:n toimesta. OLL:n työskentelykieli on suomi, mutta keskusteluun voi osallistua myös ruotsinkielellä.

 

OLL:n hallituksen ensisijainen tehtävä on muiden yhdistysten mukaan toteuttaa liiton toimintasuunnitelmaa ja strategiaa sekä toimia liiton ohjaavien dokumenttien mukaisesti. Hallitustyöskentely sisältää lobbaamista eli erilaisten sidosryhmien, kuten kansanedustajien, heidän avustajiensa, puolueiden sekä liikunta- ja nuorisotoimijoiden tapaamista ja heihin vaikuttamista ammattikorkeakouluopiskelijoiden hyväksi. Hallituslaisten oletetaan perehtyvät taustamateriaaleihin, seuraavan ajankohtaista keskustelua ja viestivän OLL:n toiminnasta. Tukenaan heillä on yhteensä 6 OLL:n työntekijää. 

 

Ehdokkaan haku on auki 8.10.2023 klo 23.59 asti. Laureamko valitsee ehdokkaansa OLL:n hallitukseen edustajiston kokouksessa 16.10.2023. Opiskelijakunta perehdyttää valitun ehdokkaan ja tarjoaa tukea kampanjointiin. Voit lukea lisää ehdokkaaksi asettumisesta OLL:n sivuilta, klikkaamalla tästä.

 

Edellytämme valittavalta henkilöltä:
  • Opinto-oikeutta Laureassa hakuhetkellä
  • Sitoutumista kampanjointiin ennen OLL:n liittokokousta
Toivomme valittavalta henkilöltä:
  • Sitoutumista Laureamkon arvoihin ja poliittiseen ohjelmaan
  • Kiinnostusta opiskelijoiden hyvinvoinnin ja liikunnan edunvalvontaan
  • Osaamista ja kokemusta vaikuttamisesta
  • Laureamkon jäsenyyttä
  • Tuntemusta opiskelijakunnan toiminnasta

 

Jos kiinnostuit ehdokkuudesta toimita, hakemuksesi edustajiston puheenjohtajistolle Janina Saaristolle ja Krista Altille osoitteeseen viimeistään 8.10.2023 Laureamkon edustajisto valitsee ehdokkaan kokouksessaan 16.10. Hakijoille varataan aikaa esittäytyä edustajiston kokouksen yhteydessä ja varaudu vastaamaan mahdollisesti muutamaan edustajiston esittämään kysymykseen.