Laureamko avaa täydennyshaun seuraaviin opiskelijaedustajapaikkoihin. Haku alkaa 24.8. ja on auki 5.9. asti. Haettavien opiskelijaedustajien kaudet ovat vuoden loppuun asti.

Opiskelijaedustajia haetaan seuraaviin ryhmiin:

  • Tieto- ja julkaisupalveluiden kehittämisryhmä (1 paikka, varsinainen edustaja)
  • YAMK-tutkinnon kehittämisryhmä (1 paikka, varsinainen edustaja)
  • Sairaanhoitajakoulutuksen kehittämisryhmä (2 paikkaa, varsinainen ja varaedustaja)
  • Sairaanhoitajakoulutuksen työelämäpaneeli (2 paikkaa, varsinainen ja varaedustaja)

Opiskelijaedustajana toimimisesta saa opintopisteitä sekä arvostettua työelämäosaamista, kuten argumentaatio-, neuvottelu-, ja ryhmätyötaitoja. Lisäksi Laureamko myös tarjoaa koulutuksia kaikille opiskelijaedustajille 4-5 kertaa vuoden aikana. Hakijoilta edellytetään sitoutumista viestintään opiskelijakunnan kanssa. Opiskelijakunnan jäsenyys katsotaan myös eduksi. Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta ryhmän aiheeseen ja motivaatiota tehtävään. Paikkoja voi hakea kuka tahansa Laurean opiskelija. Valittujen nimet, sähköpostiosoitteet ja kuvat tulevat esille Laureamkon verkkosivuille. Lue paikkojen kuvaukset ja hae: https://laureamko.fi/opiskelijaedustajaksi/

 

Laureamkon hallitus valitsee opiskelijaedustajat kokouksessaan 10.9. Hae yhtä tai useampaa paikkaa lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected]. Laita otsikoksi opiskelijaedustajahaku.

Lisätiedot:

Nikolas Bursiewicz, [email protected]