Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko etsii asiantuntijaa (ohjaus, toimijat ja kansainväliset asiat)  määräaikaiseen työvapaan sijaisuuteen 25.10.2021 – 31.10.2022.

Laureamko on lakisääteinen Laurean opiskelijoiden yhteisö, jonka tehtävänä on edistää opiskelijoiden pyrkimyksiä niin korkeakoulussa kuin yhteiskunnassa sekä kehittää opiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Olemme rohkea yhteisö, jossa opiskelijat oppivat, vaikuttavat ja nauttivat opiskelijaelämästä. Työyhteisömme muodostuu viidestä työntekijästä, vuosittain vaihtuvasta hallituksesta ja laajasta vapaaehtoisten joukosta.

Ohjauksesta, toimijoista ja kansainvälisistä asioista vastaava asiantuntija mahdollistaa, yhdessä muiden Laureamkon palvelutiimin jäsenten kanssa, niin tuutoreiden kuin kampustiimienkin sujuvan ja menestyksekkään toiminnan. Keskeisimmät tehtävät koostuvat luottamustoimijoiden kouluttamisesta, perehdyttämisestä sekä heidän toimintansa tukemisesta. Myös suurten sekä pienempien koulutustilaisuuksien järjestäminen sekä Laureaan saapuvien vaihto-opiskelijoiden kanssa toimiminen ovat osa asiantuntijan työtä.

Asiantuntija osallistuu myös Laurean opiskelijatuutoritoiminan kehittämiseen yhdessä Laurean kanssa sekä vastaa opiskelijakunta-aktiivitoiminnan moduuleista ja näistä kertyvien suoritusten arvioinnista Laureamkon puolelta osana arviointiryhmää. Asiantuntija toimii myös opiskelijakunnan toisena häirintäyhdyshenkilönä.

Toivomme, että sinulta löytyy aktiivinen ote viestintään, loistavat yhteistyötaidot sekä osaamista ja intoa toimia luottamustoimijoiden parissa yhteisöllisyyttä edistäen. Kielitaitoa tarvitaan ainakin erinomaisen suomen ja sujuvan englannin verran. Korkeakouluopinnot ja korkeakoulukentän tuntemus katsotaan eduksi.

Laureamkossa saat mahdollisuuden kehittyä kiinnostavissa ja haastavissa työtehtävissä. Tiimimme tekee hommia yhdessä toisiaan tukien ja huumorilla. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen, HSL:n seutulipun ja muita työsuhde-etuja. Työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään III.

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen [email protected] 10.10.2021 mennessä.

Rekrytointitiimi käy hakemukset läpi maanantaina 11.10., jolloin ilmoitamme myös haastatteluun valituille ja toimitamme pienen ennakkotehtävän. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun myös jo hakuajan aikana. Haastattelut järjestetään viikolla 41 ja valinnasta ilmoitetaan 18.10. henkilökohtaisesti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätiedot tehtävästä: toiminnanjohtaja Sini Heino, puh. 044 2877 161. ([email protected])