Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamkolla on ilo esittää Laureamkon hallituksen puheenjohtaja Miisa Tervalaa SAMOKin vuoden 2021 liittohallitukseen.
Miisa Tervala opiskelee Laureassa sosionomiksi, ja on toiminut Laureamkon hallituksessa vuoden 2019 alusta lähtien. Ensimmäisenä vuotenaan hallituksessa Miisa oli vastuussa markkinoinnista, viestinnästä ja kansainvälisistä asioista. Vuonna 2020 Miisa toimii Laureamkon hallituksen puheenjohtajana, erityisvastuunaan kuntavaikuttaminen pääkaupunkiseudulla. Opiskelijakunnan hallituksen lisäksi hän on toiminut myös Laurean sote-alojen ainejärjestön varapuheenjohtajana sekä Pääkaupunkiseudun opiskelijat ry:n hallituksessa.

”Kahden vuoden aikana Laureamkon hallituksessa olen päässyt tutustumaan laajasti paikalliseen edunvalvontatyöhön. Tällä kokemuksella koen, että voin itsevarmasti lähteä tekemään vaikuttamistyötä kansallisella tasolla. Olen erityisen kiinnostunut opiskelijoiden toimeentulosta, yhdenvertaisuudesta ja kansainvälistymisestä, ja näihin asioihin haluan lähteä vaikuttamaan”, kertoo Miisa ehdokkuudestaan.

”Suosittelen Tervalaa lämpimästi Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin hallituksen jäseneksi. Tervalan poikkeuksellisen vahva sisäinen motivaatio työskennellä opiskelijoiden parhaaksi yhdistettynä hänen ahkeruuteensa ja kokemukseensa opiskelijakuntatoiminnasta ovat varmasti eduksi SAMOKin arvokkaalle työlle yhteiskunnassa”, kertoo Jouni Koski, Laurea-ammattikorkeakoulun rehtori ja toimitusjohtaja.

Kampanjatiedot:
Kampanjapäällikkö:
Carita Törhönen
[email protected]
puh. 044 2877160

Ehdokas:
Miisa Tervala
[email protected]
puh. 044 2877151