Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamkolla on ilo esittää Laureamkon hallituksen varapuheenjohtaja Jenna Jouriota SAMOKin vuoden 2022 hallitukseen.
Jenna opiskelee Laureassa terveydenhoitajaksi, ja toimii Laureamkon hallituksessa vuonna 2021. Jenna toimii Laureamkon hallituksen varapuheenjohtajana ja edunvalvonatiimin vetäjänä, erityisvastuunaan opiskeluhyvinvointi. Opiskelijakunnan hallituksen lisäksi hän on toiminut myös Pääkaupunkiseudun opiskelijat ry:n hallituksessa sekä omassa ammattiliitossaan ja sen opiskelijajärjestössä.

”On suuri ilo saada oman opiskelijakunnan tuki tällä matkalla. Koen saaneeni opiskelijoiden edunvalvontaan hyvät eväät Laureamkossa, ja tahdon jatkaa opiskelijoiden edunvalvontaa valtakunnallisella tasolla. Erityisesti haluaisin päästä vaikuttamaan opiskelijoiden hyvinvoinnin ja laadukkaan opetuksen puolesta, sillä molemmat ovat kärsineet erityisesti pandemian aikana.”, kommentoi Jenna ehdokkuuttaan.

”Jenna on aktiivinen ja tavoitteellinen opiskelijoiden edunvalvoja, joka kykenee saamaan aikaan tuloksia. Korkeakoulussaan Laureassa opiskelijakunta Laureamkon varapuheenjohtajana hän on osoittanut vahvaa sitoutumista opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseen, mistä hänellä on terveydenhoitajaopiskelijana myös selkeä näkemys.”, kertoo Laurea-ammattikorkeakoulun rehtori ja toimitusjohtaja Jouni Koski Jennasta.

 

Kampanjatiedot:
Kampanjapäällikkö:
Suvi Nieminen
[email protected]
puh. 044 287 7162

Ehdokas:
Jenna Jourio
[email protected]
puh. 044 287 7156