Laurea on osatoteutuksellaan mukana TOTEEMI-hankkeessa, jossa kehitetään opiskelijan ohjausprosessia ja -tilanteita tukeva kriteeristö, joka auttaa ohjaajaa tunnistamaan opiskelijan hyvinvointia, toimintakykyä sekä työllistymisominaisuuksia, ja siten kohdistamaan ohjaus ja tukitoimenpiteitä mahdollisimman hyvin.
Nyt haemme kehitystyöhön mukaan opiskelijakunnan jäseniä, jotka ovat valmiita osallistumaan hankkeessa kehitettävän kriteeristön luomiseen osana testiryhmää. Osallistuminen katsotaan osaksi opiskelijakuntatoimintaa; samalla, kun vaikutat osallistumisellasi koulutuksen kehittämiseen, kerrytät myös opintopisteitä itsellesi!

Osallistuminen on helppoa. Riittää, kun olet valmis kommentoimaan muutamaa kriteeristöön liittyvää väittämää noin 2-4 kertaa kuukaudessa syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana. Lähetämme sähköpostiisi kyselylinkin, jonka kautta pääset katselemaan ja kommentoimaan väittämiä, vastaaminen vie arviolta kymmenisen minuuttia.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta!
http://bit.ly/2x1eWqS

Lisätietoja hankkeesta ja testiryhmän toiminnasta antavat:

Arto Saloranta, projektipäällikkö                                                       Saara Gröhn, koulutussuunnittelija
[email protected]                                                                   [email protected]