Opiskelijakunnan edustajisto kokoontui tiistaina 22.9. Hyvinkään kampuksella vuoden kahdeksanteen kokoukseensa. Kokous oli lyhyt, mutta käsiteltävät asiat sitäkin tärkeämpiä. Kokouksen alussa käsiteltiin hallituksen kuulumiset kuten normaalia. Kuulimme mm. fuksiaisten ja vuosijuhlien järjestelyiden tilanteen sekä miten hallituksella yleisesti sujuu. 

Seuraavaksi pääsimme käsittelemään kokouksen mielenkiintoisinta asiaa eli uuden hallituksen jäsenen valintaa. Edustajisto valitsi yksimielisesti loppuvuodeksi 2020 hallituksen jäseneksi toisen vuoden hyvinkääläisen tradenomiopiskelija Anselmi Nousiaisen. Onnittelut Anselmille! Samalla edustajisto myönsi eron Taryne Kalimalle hallituksen jäsenen tehtävistä. 

Toinen iso asia kokouksessa oli Laureamkon uusi yhdenvertaisuussuunnitelma. Opiskelijakunnalle on tänä vuonna ensimmäistä kertaa luotu yhdenvertaisuussuunnitelma. Nyt hyväksytty suunnitelma on voimassa vuoden 2024 loppuun ja sen välitarkastelu tehdään vuonna 2022. Edustajisto kiitti projektitiimiä hyvästä työstä ja hienosta suunnitelmasta, tehdään yhdessä Laureamkosta entistä yhdenvertaisempi!

Seuraava edustajiston kokous järjestetään tiistaina 27.10. Lohjan kampuksella. Kaikki opiskelijakunnan jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan kokousta!

Kirjoittanut, Silja Nurmi