[vc_row][vc_column width=”1/4″][dt_quote type=”blockquote” font_size=”normal” background=”plain” animation=”none”]Life is about making an impact, not making an income.
– Kevin Kruse[/dt_quote][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta elää syksyllä hyvin jännittäviä hetkiä. Vuosi 2015 rupeaa olemaan melkein pulkassa ja on aika siirtää katsetta kohti vuotta 2016. Vuodenvaihde on opiskelijakunnassa mielenkiintoista aikaa. Uusi edustajisto sekä hallitus aloittaa toimintansa innokkaina ja ottavat vastaan uuden vuoden energisesti. Edustajisto valitaan marraskuun alussa vaalien avulla, jonka jälkeen uusi edustajisto valitsee vuoden 2016 hallituksen järjestäytymiskokouksessaan 25.11.2015.

Tunnetko sisälläsi palon päästä vaikuttamaan? Oletko pohtinut miltä tuntuisi toimia opiskelijakunnan hallituksessa? Haluatko olla rakentamassa opiskelijakunnan yhteistä tulevaisuutta? Ilmianna kiinnostuksesi.

“Hallituksessa oleminen ottaa yhtä paljon kuin se antaa. Se vaatii ajanhallintaa, kompromisseja sekä sen pienen vaikuttajan kipinän. Vuoden aikana oppii paljon ja vaikka koulunpenkillä ei ole hirveästi aikaa istua, oppii toiminnassa joka päivä jotain uutta. Suosittelen hallitustyöskentelyä kaikille, jotka pitävät Laureamkoa omana lempilapsenaan ja on valmis laittamaan opiskelijoiden tarpeet omien edelle. Homma on vaativaa, palkitsevaa, hauskaa sekä välillä jopa hieman hullua. En kuitenkin vaihtaisi päivääkään.” – Anni Suvisuo, hallituksen puheenjohtaja 2015

Lähetä vapaamuotoinen kiinnostuksen osoitus, joka tulisi sisältää mm. missä vaiheessa opintosi ovat ja suunnitelma, miten olet ajatellut hoitaa opintojasi hallitusvuoden ajan. Lähetä viestisi osoitteeseen [email protected] viimeistään 25.11.2015 kello 15.00 mennessä. Uuden hallituksen perehdytys tapahtuu 8.12. ja 14. – 17.12.2015, joten varaathan päivät jo kalenteriisi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]