[vc_row][vc_column width=”1/4″][dt_quote type=”blockquote” font_size=”normal” background=”plain” animation=”bottom”]To kill time, spring meeting is the perfect weapon.
― Author Unknown[/dt_quote][dt_gap height=”30″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Kansalaiset – medborgare! Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että edustajiston kevätkokous on täällä ja sinut on kutsuttu.

startup-593344_1920

Aika: 3.5.2016 kello 18.00 alkaen
Paikka: Leppävaaran kampus, tila 234

Ja koska kokouskutsut vaativat aina sen pienen kuivan tekstin niin se tulee tässä:

Edustajisto kokoontuu vähintään kolme kertaa vuodessa. Näistä yksi on kevätkokous, jossa esitetään hallituksen valmistelema opiskelijakunnan toimintakertomus, hallituksen laatima tilinpäätös, tilintarkastuskertomus ja toiminnantarkastuskertomus, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään sen aiheuttamista toimenpiteistä sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Tervetulleita ovat kaikki Laureamkon jäsenet, eli opiskelijakortin omaavat. Katso facebook tapahtuma täällä.

Mitä muuta edustajisto tekee? Tuu mukaan tsekkaamaan tilanne! Edustajisto valitaan joka vuosi vaaleilla ja kaikki Laureamkon jäsenet voivat äänestää. Edustajisto on paikkaverkostoitua, saada isompi kuva opiskelijakunnan ja Laurean toiminnasta.[/vc_column_text][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row]