Laureamkon vuoden 2021 hallituksen varapuheenjohtaja Jenna Jourio on valittu Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksen jäseneksi vuodelle 2022. Opiskelijakunnat ympäri Suomen ovat kokoontuneet SAMOKin 26:een varsinaiseen liittokokoukseen 28.-29.10. Zoomissa. Liittokokouksessa päätettiin luottamustoimijoiden valinnan lisäksi mm. YTHS-vaikuttamisen linjapaperista, sääntömuutoksista, toimintasuunnitelmasta sekä talousarviosta. Julkaisemme myöhemmin vielä tarkemman uutisen muista käsitellyistä asioista.

“Tätä on niin vaikea käsittää, iso työ on palkittu. On suuri kunnia päästä jatkamaan työtä opiskelijoiden eteen myös ensi vuonna ja vielä laajemmin. Kiitos vielä kaikille tästä syksystä, kaikesta tuesta ja kannustuksesta.” Jenna fiilisteli tulosten julkistamisen jälkeen.

Vuonna 2022 SAMOKin puheenjohtajana toimii Emmi Lainpelto (Tamko), varapuheenjohtajana Rico Martikainen (Kaakko) ja Jennan lisäksi hallituksessa toimivat Erica Alaluusua (Helga), Tekla Kosonen (Metka) ja Ida Flemmich (Ask). Laureamko onnittelee kaikkia valittuja ja odottaa innolla yhteistyötä tulevana vuonna!

 

Lisätiedot:

Carita Törhönen, Hallituksen puheenjohtaja, Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko