Uusi lukuvuosi toi tulessaan myös uudistuneen jäsenyyden. Aloitimme yhteistyöprojektin viiden muun opiskelijakunnan (ASK, Helga, HUMAKO, METKA ja O’Diako) kanssa keväällä 2017 ja tänä syksynä pääsemme nauttimaan ensimmäisistä yhteistyön hedelmistä. Yhteistyön myötä laajennamme jäsenyyden sisältöä sekä jäsenpalveluitamme. Laureamkolaiset voivat asioida Laurean kampuksilta löytyvien toimistojen lisäksi myös yhteistyöopiskelijakuntien asiakaspalvelupisteillä, jotka löydät näppärästi täältä. Lisäksi olemme kehittäneet sähköisiäpalveluita yhdessä, jonka tuloksena tänä syksynä saimme uuden chatin sekä uuden verkkokauppa-alustan käyttöömme osoitteessa shop.laureamko.fi. Uudistunut verkkokauppamme toimii Bailtaan.fi-palvelussa, mikä mahdollistaa entistä paremman mobiilikäytön. Kehittäminen jatkuu ja kuulemmekin mielellämme jäsenistöltä kehitystoiveita.

Uudistuneessa jäsenyydessä ideana on saada enemmän yhdellä jäsenyydellä. Nyt ensimmäisessä vaiheessa jäsenyyteen lisättiin kaikkien kuuden opiskelijakunnan palvelut, tuotteet ja tapahtumat. Opiskelijakuntien tuotteissa ja tapahtumissa jäsenhinta on -50 % muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, kuten vuosijuhlat. Uudistunut jäsenyys sisältää nyt myös Zone-liikuntapalvelut, joihin kuuluu ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalien käytön lisäksi myös palloiluvuoroja sekä alennuksia liikuntakursseista. Lisäksi olemme saaneet nyt syksylle käyttöömme Yogoben joogapalvelut, joiden arvo opiskelijalle on 199€. Tavoitteenamme on yhteistyön myötä saada lisää jäsenyyteen sisältyviä asioita perinteisten alennuksien rinnalle.

Jäsenyydellämme olet myös tuttuun tapaan oikeutettu viralliseen opiskelijatunnisteeseen eli opiskelijakorttiin (niin digitaaliseen kuin perinteiseen muovikorttiin), jolla on helppo todistaa opiskelijastatus erilaisiin alennuksiin. Lisäksi jäsenenä sinulla on äänioikeus opiskelijakunnan edustajistovaaleissa (31.10.-7.11.) sekä voit lähteä aktiiviksi. Esimerkiksi edustajistovaalien ehdolleasettuminen on nyt käynnissä (1.-28.9.) ja tuutorihakumme on lokakuussa.