Uutisoimme lokakuussa, että Laureamkon jäsentunniste vaihtuu 1.1.2019 Frankistä mobiiliopiskelijakortti Sliceen. Opiskelijakortin vaihtuminen kannattaa huomioida, kun uusit jäsenyytesi tammikuussa.

Slice-applikaatio ladataan puhelimeen ja niin opiskelijakortti pysyy kätevästi aina mukanasi. Slice-opiskelijakortilla saat käyttöösi VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset sekä opiskelijahintaisen ruuan kampusravintoloissa.

Opiskelijakortin lisäksi Slicestä löytyy koko joukko opiskelija-alennuksia ja -etuja Laureamkon jäsenille.  Edut ovat joko 1) jatkuvia etuja tai 2) kertaluonteisesti sovelluksella lunastettavia rajoitettuja etuja. Esimerkiksi Anton&Anton jatkuvana etuna tarjoaa – 10 % alennuksen kaikista tuotteista. Kertaetuna Anton&Anton tarjoaa kaksi keittolounasta yhden hinnalla.

Tunnistat etuja myöntävät yritykset kätevästi katukuvassa sinisistä Slice-jäsenyritys tarroista, jotka löytyvät yleensä kassojen tai ovien yhteydestä. Ne toimivat etuja myöntävien yritysten tunnuksina. Kysy opiskelijaetuja aina nähdessäsi tarran, sillä yritykset ovat sitoutuneet tarjoamaan erilaisia opiskelijaetuja. Mitä enemmän etuja kysytään ja käytetään, sitä tärkeämmäksi yritykset kokevat opiskelijaetujen myöntämisen.

Slicen saat käyttöösi helposti. Kun olet uusinut jäsenyytesi Laureamkon verkkokaupassa, haet Slicen tunnukset verkkolomakkeella. Saat sen täytettyäsi sähköpostiisi tunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudut applikaatioon. Muista hyväksyä sovelluksen kysymät ehdot ja antaa luvat, jotka tarvitaan opiskelijakortin toimintaan. (Huom! Ensi kevään jäsenyydet tulevat myyntiin vasta 1.1.2019.)

Omat jäsentiedot kannattaa päivittää jo nyt ajan tasalle, jotta saat Slicen käyttöösi mahdollisimman kivuttomasti. Jäsentietosi pääset päivittämään verkkokaupan kautta. Kirjaudut vain sisään ja klikkaat jäsenyytesi perässä olevaa kynää. Tarkista erityisesti, että ajantasalla ovat sähköpostiosoitteet, syntymäaika ja opiskelijanumerosi, sillä Slice etsii niiden perusteella tietosi jäsenrekisteristä.

Uusi opiskelijakortti valittiin, koska haluamme tarjota entistä parempia ja paikallisempia etuja sekä monipuolisempia palveluita suoraan applikaation kautta. Slice kehittäää applikaatiota yhdessä Laureamkon kumppaniopiskelijakuntien ASKin, Helgan, HUMAKOn, O’Diakon ja TUOn kanssa. Voimme siis aikaisempaa paremmin vaikuttaa siihen millainen opiskelijakortti jäsentemme käytössä on. Huomaathan, että yhteistyömme Slicen kanssa on vasta alkanut. Erilaisia etuja ja ominaisuuksia tulee applikaatioon kevään kuluessa. Osallistu kehittämiseen ja jätä meille vihje edusta, jonka haluaisit jäsenyydelläsi saada! Vihjeen voit jättää tällä lomakkeella.