Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee yhtä varsinaista jäsentä ja yhtä varajäsentä Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön (HOAS) valtuuskuntaan. Valtuuskunnan jäsenen ja varajäsenen toimikausi on kaksi vuotta. Toimikausi alkaa 1.1.2017.

Valtuuskunta on säätiön hallintoelin, joka valitsee hallituksen ja tilintarkastajat ja vahvistaa toimintaohjelman, talousarvion ja tilinpäätöksen.

Odotamme hakijoilta kiinnostusta opiskelijoiden asumisesta ja halua vaikuttaa siihen. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan oletettu valmistumisaika.

Hakemukset on jätettävä 13.11. kello 23.59 mennessä.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan Hoasin valtuuskunnan jäsenenä tai varajäsenenä, jätä hakemus halloped.fi–palvelussa. Halloped.fi-palveluun kirjaudutaan sivuston oikeasta ylälaidasta Haka kirjautumisjärjestelmän kautta Laurean tunnuksilla. Hakemuksen jättämistä varten pitää aina kirjautua halloped.fi-sivustolle.

Jäsen ja varajäsen valitaan opiskelijakunnan edustajiston kokouksessa 14.11.2016. Hakijoiden on mahdollisuus tulla paikan päälle esittäytymään kokoukseen. Kaikille hakemuksen lähettäneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnoista.

Lisätietoja:

Juho Kärkkäinen
hallituksen puheenjohtaja
[email protected], 044 2877 151