Sykkiikö sydämesi tuutoroinnille ja yhteisön luomiselle? Etsimme harjoittelijaa kehittämään Laurean ja Laureamkon verkkotuutorointia.

Laurea ja Laureamko järjestävät yhdessä aloittaville opiskelijoille opiskelijatuutorointia, jonka tavoitteena on tutustuttaa uusi opiskelija Laurean ja Laureamkon yhteisöön. Opiskelijatuutorit tarjoavat uusille opiskelijoille vertaistukea ja –neuvontaa. Viime vuosina Laurean koulutustarjonnassa verkko-opiskelu ja verkko-opiskeluun perustuvien tutkintojen määrä on merkittävästi lisääntynyt. Verkossa toteutettavat opinnot ovat luoneet vertaistuutoroinnille uudenlaisen toimintaympäristön ja haasteet. Kehittämisen tavoitteena on luoda verkkotuutoroinnille konsepti ja toimintatavat, jotka voidaan perehdyttää opiskelijatuutoreille osana tuutoroinnin opintojaksoa ja Laureamkon koulutuksia. Tavoitteena on myös löytää sopivin alusta verkkotuutoroinnin toteuttamiselle.

Harjoittelussa pääset perehtymään tuutoroinnin ja ohjauksen prosesseihin niin korkeakoulun kuin opiskelijakunnan näkökulmasta. Tutustut ja osallistut monipuolisesti tuutorointiin liittyviin työtehtäviin kuten viestintään, kouluttamiseen, tapahtumien järjestämiseen ja tuutorien rekrytointiin. Kehittämistehtävänäsi on luoda konsepti ja toimintatavat verkkotuutoroinnille. Opit toiminnan kehittämisestä ja suunnittelusta. Pääset perehtymään erilaisiin verkkoalustoihin ja yhteisöllisyyden luomiseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä

  • kokemusta tuutoroinnista
  • korkeakouluopintoja, joiden osaksi harjoittelu soveltuu

Eduksi katsotaan

  • kiinnostus tuutoroinnin kehittämiseen
  • näkemys verkkoyhteisöllisyydestä ja verkossa tapahtuvasta vertaistoiminnasta
  • sujuva englannin kielen taito
  • opinnot Laureassa

Harjoittelun kesto on 20 viikkoa. Ensimmäiset 10 viikkoa sijoittuvat keväälle välille 15.3.-15.6. ja toiset 10 viikkoa syksylle välille 12.8.-15.11. Tarkemmat ajankohdat sovitaan valittavan henkilön kanssa. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1356,89 € / kk. Pääsääntöinen työpisteesi on Laurean Tikkurilan kampuksella, mutta harjoittelu vie myös usein muille kampuksille. Harjoitteluun kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 28.2.2019. Rekrytointitiimi käy hakemukset läpi 1.3., jolloin ilmoitamme myös haastatteluun valituille. Haastattelut järjestetään 4.3. ja 5.3. Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampuksella.

Lisätiedot tehtävästä: toiminnanjohtaja Mari Lehtoruusu, tavoitettavissa viikolla 9 numerosta 044 2877161.