Laureamko etsii keväälle 2020 opinnäytetyön tekijää luomaan opiskelijakunnalle jäsenkyselyn. Haluamme parantaa palveluitamme jäsenille ja siihen tarvitsemme dataa. Tavoitteena on luoda jäsenkysely, jonka voi jatkossa toistaa säännöllisin väliajoin ja joka tukee opiskelijakunnan strategian toteuttamista.

Jäsenkyselyn tarkoituksena on selvittää jäsenten tyytyväisyyttä Laureamkon nykyisiin palveluihin ja heidän toiveitaan opiskelijakunnan tulevista palveluista. Jäsenkyselyn dataa on tullaan käyttämään jäsenhankinnan tukena ja strategian mittareina. Etsimme opinnäytetyöntekijää, joka on kiinnostunut kehittämään toimivan kyselyn, analysoimaan ensimmäisen kyselykierroksen tuottaman aineiston ja mahdollisesti tekemään kehitysehdotuksia analyysin perusteella.

Opinnäytetyön tekijänä opit luomaan toimivia jäsen- ja asiakaskyselyjä, ymmärrät kyselytutkimuksen mahdollisuudet ja haasteet, opit analysoimaan asiakasdataa, kehittämään palveluja sekä tutustut strategisten tavoitteiden mittaamiseen.

Laureamko tarjoaa opinnäytetyön tekijälle sparrausta ja kivan yhteisön, jossa toteuttaa opinnäytetyöprojektia. Pieni palkkio on mahdollinen.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus meille viimeistään 29.2. Toimi nopeasti, sillä aloitamme projektin heti sopivan tekijän löydyttyä!

Kysy lisää ja lähetä hakemus:

Mari Lehtoruusu, toiminnanjohtaja

[email protected]

044 2877 161