Laureamkon hallitusta täydennetään kahdella ihmisellä. Hae sinäkin mukaan, haku on auki 11.9.-21.9.!

Mikä ihmeen hallitus?

Laureamkon hallitus koostuu puheenjohtajasta, varapuheenjohtajasta sekä enintään kahdeksasta hallituksen jäsenestä. Hallitus johtaa Laureamkon toimintaa edustajiston antamien linjausten mukaan. Hallitus vastaa toimintasuunnitelman ja budjetin toteutumisesta. Hallituspesti kestää yleensä vuoden, tammikuusta joulukuuhun, mutta tässä täydennyshaussa etsimme tekijöitä syyskuun lopusta joulukuun loppuun, eli noin kolmeksi kuukaudeksi.

Tämänhetkiseen hallituksen kokoonpanoon pääset tutustumaan täältä.

Mitä hallitus tekee?

Hallitus toimii kahdessa tiimissä, joista toinen keskittyy opiskelijakunnan palveluihin ja toinen vaikuttamiseen. Näistä jälkimmäinen eli edunvalvontatiimi hoitaa mm. hyvinvoinnin, vaikuttamisen, palautteen käsittelyn (kuten VoxBox) ja koulutuksen kehittämisen sekä kuntavaikuttamisen (yhdessä pääkaupunkiseudun opiskelijakuntien ja ylioppilaskuntien kanssa).

Palvelutiimille kuuluvat mm. tuutorit (haku, valinta, koulutus), kansainvälisyys (vaihto-opiskelijat, kansainväliset vieraat), kampustiimit (kouluttaminen ja tukeminen), markkinointi ja viestintä (Facebook-sivut, Instagram sekä verkkosivut), myyntituotteet sekä tapahtumat.

Mikäli jokin näistä aiheista kiinnostaa sinua, hae rohkeasti mukaan. Tilaa on tällä hetkellä sekä palvelu- että edunvalvontatiimissä. Tarkempi vastuunjako päätetään hallituksen kesken.

Miten hallitukseen haetaan?

Hallitukseen haetaan tällä hetkellä kahta uutta ihmistä. Haku on auki 11.9.-21.9., ja oman kirjallisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen [email protected]. Hakemuksessa kannattaa kertoa itsestään, omista kiinnostuksen kohteista ja mahdollisesta kokemuksesta opiskelija-aktiivina tai muissa luottamustoimissa.

Edustajisto valitsee uudet hallituksen jäsenet kokouksessaan 22.9. Kokous pidetään Hyvinkään kampuksella klo 17 alkaen Helene-tilassa. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Olisi eduksi, jos ehdokkaat pääsevät kokoukseen paikalle esittelemään itsensä.

Mikäli haluat lisätietoa hallitustoiminnasta, voit olla yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan:

Miisa Tervala
[email protected]
puh. 044 287 7151