Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko etsii uutta toiminnanjohtajaa nykyisen siirtyessä uusiin haasteisiin.

Laureamko on lakisääteinen Laurean opiskelijoiden yhteisö, jonka tehtävänä on edistää opiskelijoiden pyrkimyksiä niin korkeakoulussa kuin yhteiskunnassa sekä kehittää opiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Olemme rohkea yhteisö, jossa opiskelijat oppivat, vaikuttavat ja nauttivat opiskelijaelämästä. Työyhteisömme muodostuu neljästä työntekijästä, vuosittain vaihtuvasta hallituksesta ja laajasta vapaaehtoisten joukosta.

Toiminnanjohtaja koordinoi opiskelijakunnan päivittäistä ja strategista toimintaa. Keskeisimmät tehtävät koostuvat talouden ja hallinnon pyörittämisestä sekä henkilöstön johtamisesta, unohtamatta kehittämistyötä ja erilaisten yhteistyökumppanuuksien hoitoa.

Toivomme, että sinulta löytyy aktiivinen ote viestintään, visionääristä taipumusta muuttuvassa toimintaympäristössämme, loistavat yhteistyötaidot ja osaamista yhdistyshallinnosta. Arvostamme osaamista hankkeiden koordinoinnissa. Kielitaitoa tarvitaan ainakin erinomaisen suomen ja sujuvan englannin kielen verran. Kokemus strategisesta johtamisesta, esihenkilötyöstä, korkeakouluopinnot ja korkeakoulukentän tuntemus katsotaan eduksi.

Laureamkossa saat mahdollisuuden kehittyä kiinnostavissa ja haastavissa työtehtävissä. Tiimimme tekee hommia yhdessä toisiaan tukien ja huumorilla. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen HSL:n seutulipun ja muita työsuhde-etuja. Työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti (https://ytn.fi/sopimus/ammattikorkeakoulujen-opiskelijakuntientyoehtosopimus-1-2-2018-31-1-2020/ ). Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään IV.

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 19.7.2020 aikana. Rekrytointitiimi käy hakemukset läpi maanantaina 20.7., jolloin ilmoitamme myös haastatteluun valituille ja toimitamme pienen ennakkotehtävän. Haastattelut järjestetään 23.7. ja valinnasta ilmoitetaan 24.7. Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampuksella. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätiedot tehtävästä: toiminnanjohtaja Mari Lehtoruusu, tavoitettavissa 15.7. klo 9.00-16.30 numerosta 044 2877 161.