Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko etsii hankekoordinaattoria vuoden määräaikaiseen tehtävään opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaan hankkeeseen. 

Hanke toteutetaan yhdessä Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diakon, Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan, Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAn ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn kanssa. 

Hankkeessa pyritään kehittämään etäaikaan entistä paremmin soveltuvia toimintamenetelmiä opiskelijoiden yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen korkeakoulussa. Digiloikka toteutui yhteiskunnassa koronan myötä, ja näin ollen myös opiskelijakuntien pitää tehdä sama loikka yhdessä koko korkeakouluyhteisönsä kanssa.

Hankekoordinaattori vastaa hankkeen suunnitelmallisesta toteuttamisesta yhdessä opiskelijakuntien työntekijöiden ja luottamustoimijoiden kanssa, seuraa hankkeen budjetin toteutumista sekä vastaa hankkeen raportoinnista. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • osaamista osallisuudesta ja yhteisöllisyydestä, 
  • viestinnällistä osaamista
  • kokemusta hankkeista ja niiden vetämisestä
  • järjestömaailman tuntemusta
  • kokemusta vapaaehtoisten johtamisesta ja motivoimisesta
  • erilaisten digitaalisten ympäristöjen hallintaa

Puhuthan sujuvaa suomea ja englantia. Toivomme hakijalta korkeakoulututkintoa, myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon. 

Meillä saat mahdollisuuden kehittyä kiinnostavissa ja haastavissa työtehtävissä. Tiimimme tekee hommia yhdessä toisiaan tukien ja huumorilla. Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisen hankkeen parissa, vuoden määräaikaisen ja osa-aikaisen (80%) työsuhteen sekä HSL:n seutulipun ja muita työsuhde-etuja. Työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti. (https://ytn.fi/sopimus/ammattikorkeakoulujen-opiskelijakuntientyoehtosopimus-1-2-2018-31-1-2020/ ). Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään III.

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 17.2.2021 aikana. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuprosessin aikana. Haastattelut järjestetään viikolla 8. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

Lisätiedot tehtävästä: toiminnanjohtaja Sini Heino, [email protected] tai numerosta 044 2877 161 (Puhelut ma-to klo 10-15 välillä).