Hei opiskelija, etsitkö uutta kotia? Haaveiletko elämästä modernissa kodissa erinomaisilla kulkuyhteyksillä ja lähipalveluilla? Jos vastasit kyllä, nyt on tilaisuutesi tutustua Juli Leppävaaran Atleettiin ja voit vuokrata unelmiesi kodin vaikka heti verkosta!

SIJAINTI JA LÄHIPALVELUT: Atleetista pääset Laurean Leppävaaran kampukselle kätevästi pyörällä kolmessa minuutissa ja kävellen matkaan menee noin kymmenen minuuttia. Juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päässä, ja lähijunilla ja busseilla hurautat Helsingin keskustaan noin 25 minuutissa. Kohteessa on myös mahdollisuus omaan parkkipaikkaan ja pyörille löytyy myös hyvin tilaa. Erinomaisten kulkuyhteyksien lisäksi kohteen sijainti suorastaan kutsuu kokeilemaan lähialueen ravintoloita ja kauppakeskus Sellon palveluita. Alueella on todella monipuoliset urheilumahdollisuudet ja lähiluonto kutsuu liikkumaan. Kesähelteellä pääset pulahtamaan maauimalan altaisiin kun taas huonommalla säällä Leppävaaran urheiluhalli tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi tennikseen, koripalloon ja kuntosaliin.

PARASTA ASUNNOISSA: Kaikissa Atleetin kodeissa on tiskikonein varustellut kauniit keittiöt, laadukkaat pintamateriaalit ja tilavat kylpyhuoneet pesukoneliitännöillä. Modernien ja viihtyisien asuntojen lisäksi kohteessa on toimivat yhteistilat: taloyhtiöstä löytyy sauna, pesutupa, kuivaushuone ja tilava kerhohuone, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi kaveriporukan illanviettoihin. Talon idylliselle sisäpihalla on pyörävaraston päälle rakennettu aurinkoterassi, missä voit hyödyntää yhteiskäyttöisiä viljelylaatikoita tai paistatella päivää. Kohteessa on tällä hetkellä etenkin yksiöitä vapaana, joista monista löytyy erikoisuutena erillinen varastohuone, jota voi käyttää omien tarpeiden mukaan esimerkiksi työtilana.

MIKSI JULI?: Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja kompensoimme rakentamisen ja asumisen aikaisen hiilijalanjäljen. Juli Leppävaaran Atleetti on saanut Suomen ensimmäisenä asuinrakennuksena LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin, joka edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

Juli-kodeissa on lemmikit sallittu ja 50Mbit Internet kuuluu vuokraan. Julin oma asiakaspalvelu on tukenasi koko asumisen ajan ja Juli-asukkaana sinulle kuuluu useita elämää helpottavia etuja, kuten muuttoon, vakuutuksiin ja sähkösopimuksiin liittyviä etuja. Voit vuokrata uuden kodin kätevästi suoraan verkosta, jolloin et joudu kilpailemaan muiden hakijoiden kanssa, vaan sinä itse saat valita kotisi. Asunnon vuokrauksen yhteydessä maksetaan 500 euron ennakkomaksu, joka vähennetään asunnon ensimmäisestä vuokrasta. Takuuvuokraa ei asunnoissamme ole. Kodeissamme on myös tyytyväisyystakuu. Kotimme ovat aina uusia tai hyväkuntoisia, joten voit luottaa siihen, että asunto vastaa kuvaustaan. Tämän takia annamme asunnoillemme aina tyytyväisyystakuun: Mikäli muutat mielesi ennen sopimuksen alkamista, palautamme sinulle ennakkovuokran täysimääräisenä.

MITÄ SEURAAVAKSI?: Eikö kuulostakin hyvältä? Tutustu asuntoihin lisää verkkosivujemme kautta ja voit varata unelmiesi kodin vaikka heti suoraan verkosta! Mikäli uusi koti tuntuu ajankohtaiselta, mutta haluaisit asua jossakin toisessa sijainnissa, meiltä löytyy pääkaupunkiseudulta myös useita muita kohteita, joihin pääset tutustumaan verkkosivuillamme!

Pääset katsomaan asuntoa tarkemmin tästä!