Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ja pääkaupunkiseudun alueen opiskelijakunnat järjestävät yhteistyössä ensimmäisen SportAppron Helsingissä nyt toukokuussa. Tapahtuman alussa saat passin, johon keräät leimoja kiertämällä innostavia, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä rasteja, jotka sisältävät mm. kuplafutista, suppailua ja erilaisia ryhmäliikuntamahdollisuuksia. Mielen ja kehon hyvinvointiin on tarjolla esim. joogaa. Rastit toteutetaan ammattitaitoisten liikuntaohjaajien, yhteistyökumppaneiden, opiskelijoiden ja opiskelijakuntien toimesta. Tapahtumasta saa myös haalarimerkin!

SportAppro on sinulle, jos haluat olla ensimmäisten joukossa todistamassa jotain uutta, innostavaa, yhdistävää ja voimaannuttavaa hyvinvointiin liittyvää opiskelijatapahtumaa. Tule tutustumaan uusiin lajeihin ja kokemaan liikunnan virkistävä ja yhdistävä voima. Et halua missata vuoden parasta liikuntatapahtumaa!

Liput
Jos olet Helgan, Laureamkon, O’Diakon, METKA:n, HUMAKOn, ASKin tai TUOn jäsen, voit ostaa jäsenhintaisen lipun (6 €). Muut opiskelijat ja ei-opiskelijat voivat ostaa normaalilipun (12€). Liput pääset ostamaan täältä.

Klikkaa itsesi myös mukaan SportAppron Facebook-tapahtumaan, niin pysyt parhaiten ajantasalla tapahtumasta. Jos sinulla on kysymyksiä tapahtumaan liittyen, voit ottaa yhteyttä appropäällikkö Alinaan: [email protected]

Tapahtuma on päihteetön.