Haetaan yhtä varsinaista jäsentä ja yhtä varajäsentä Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön (Hoas) valtuuskuntaan. Opiskelijaedustajien kausi kestää kaksi vuotta 1.1.2019-31.12.2020. Haku alkaa 2.11. ja päättyy 12.11 klo 23.59.

Valtuuskunta on säätiön hallintoelin, joka valitsee hallituksen ja tilintarkastajat ja vahvistaa toimintaohjelman, talousarvion ja tilinpäätöksen. Valtuuskunta kokoontuu kaksi kertaa vuodessa toukokuussa ja marraskuussa. Kokousten lisäksi valtuuskunta saattaa järjestää työpajoja. Valtuuskuntaan kuuluu 16 jäsentä, joista ison osan opiskelija- ja ylioppilaskunnat nimittävät. Odotamme hakijoilta kiinnostusta opiskelija-asumiseen ja asumisen palveluihin sekä halua edistää näiden kehittämistä. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan oletettu valmistumisaika.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan Hoasin valtuuskunnan jäsenenä tai varajäsenenä, jätä hakemus halloped.fi–palvelussa. Halloped.fi-palveluun kirjaudutaan sivuston oikeasta ylälaidasta Haka kirjautumisjärjestelmän kautta Laurean tunnuksilla. Hakemuksen jättämistä varten pitää aina kirjautua halloped.fi-sivustolle.

Jäsen ja varajäsen valitaan opiskelijakunnan edustajiston kokouksessa 13.11.2018. Hakijoiden on mahdollisuus tulla paikan päälle esittäytymään kokoukseen. Kokous järjestetään Leppävaaran kampuksella klo 13.11. klo 17.30. Jos et pääse kokoukseen voit osallistua etäyhteydellä. Jos toivot etäyhteyttä, ota yhteyttä edustajiston puheenjohtaja Roope Kuivalaiseen [email protected]. Kaikille hakemuksen lähettäneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnoista.

 

Lisätietoja:

Ainomaija Rajoo, edunvalvonta-asiantuntija

044 2877 154, [email protected]