Laureamkon ohjauksesta, toimijoista ja kansainvälisistä asioista vastaavana asiantuntijan sijaisena on aloittanut Annika Sievinen. Hän on valmistunut Laureasta restonomiksi ja opintojensa aikana hän toimi aktiivisesti erilaisissa opiskelijakunnan luottamustehtävissä, joista viimeisimpänä hallituksen varapuheenjohtajana vuonna 2020. Lisäksi Annika on toiminut tammikuussa 2021 kiireapulaisena Laureamkon jäsenpalveluissa.

Mahtavaa päästä tarttumaan uusiin haasteisiin ja perehtymään uusiin tehtäviin. Innolla odotan paluuta tuttuun organisaation asiantuntijan roolin merkeissä.”, Annika kertoo.

Annika tulee työskentelemään osana Laureamkon palvelutiimiä. Hänen keskeisimmät työtehtävänsä koostuvat luottamustoimijoiden kouluttamisesta, perehdyttämisestä sekä heidän toimintansa tukemisesta. Lisäksi hänen tehtävänään on huolehtia yhdessä hallituksen jäsenen kanssa vaihto-opiskelijoiden kanssa toimimisesta opiskelijakunnan puolelta. Annika toimii myös opiskelijakunnan toisena häirintäyhdyshenkilönä.

On hienoa saada meille uusi innokas asiantuntija, joka tuntee jo opiskelijakuntamme lähes kuin omat taskunsa. Hänellä on paljon hyviä ideoita toiminnan kehittämiseen, joten innolla odotamme tulevaa vuotta!” kommentoi hallituksen puheenjohtaja Carita Törhönen innoissaan.

Annikan tavoittaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen annika.sievinen[at]laureamko.fi.