On jälleen aika antaa palautetta Zonen liikuntapalveluista! Mihin olet ollut tänä keväänä tyytyväinen ja missä on vielä parantamisen varaa? Entä mitä toivoisit liikuntapalveluiden syyskaudelta 2022?

Palautekyselyyn pääset vastaamaan klikkaamalla tästä. Kaikkien palautekyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolmelle eri henkilölle 50€ arvoinen S-ryhmän lahjakortti!

Zonen palveluihin on kuluneella kevätkaudella sisältynyt ryhmäliikunta- ja online-tunteja, kuntosaleja, palloilu- ja liikuntasalivuoroja sekä kursseja ja kokeilukertoja eri lajeissa. Tällä kaudella palveluiden parissa on tähän mennessä liikkunut n. 1500 opiskelijaa ja henkilökunnan jäsentä.

Kevätkausi päättyy ryhmäliikunnan osalta 29.4, muiden palveluiden jatkuessa 24.5. asti. Lisäksi suunnitelmissa on tarjota ensimmäistä kertaa mm. sulkapallo- ja kuntosalivuoroja myös kesällä, tästä lisää Zonen kanavissa myöhemmin.

Zone haluaa jo tässä kohtaa kevättä kiittää kaikkia palveluiden parissa liikkuneita ja samalla toivottaa myös uusia liikuntapassilaisia tervetulleeksi Zonen toimintaan. Vielä ehtii mukaan!

==

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ovat Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteiset liikuntapalvelut.

Seuraa Zonea myös somessa!
Zone Facebookissa
Zone Instagramissa