Päivitetty 2.6.2022

Haluatko ansaita natsat Suomen nopeimmin kasvavan appron järjestäjänä? Kiinnostaako vastuullinen tehtävä opiskelijakulttuurin kehittäjänä? Uskallatko kantaa vastuuta isoista projekteista ja hallitset niin yksityiskohdat kuin laajan skaalan? Mikäli vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin “totta hitossa”, olet etsimämme tyyppi!

Pääkaupunkiseudulla järjestettävä, erityisesti ammattikorkeakouluopiskelijoiden suosiossa oleva RaflaRumba Appro hakee projektipäällikköä toteuttamaan tapahtumaa. Kevään 2022 tapahtumaan osallistui noin 2300 henkilöä. Projektipäällikön vastuulla on vuoden 2023 tapahtuman toteuttaminen RaflaRumba Appron ohjausryhmän asettamien tavoitteiden puitteissa.

Projektipäällikön tehtävän menestyksekäs toteuttaminen edellyttää:

  • Kokemusta kokoluokaltaan vastaavien tapahtumien järjestämisestä
  • Projekti-, budjetointi- ja johtamiskokemusta
  • Opiskelija- ja ammattikorkeakoulukulttuurin vankkaa tuntemusta
  • Pääkaupunkiseudun ravintolamaailman tuntemusta
  • Kiinnostusta ja kokemusta tapahtumatuotannosta
  • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi
  • Markkinointi- ja viestintätaidot sekä graafinen osaaminen katsotaan eduksi

Projektipäällikön tehtävä on urakkaluonteinen ja soveltuu erityisen hyvin henkilölle, jolla on jo kokemusta tapahtumatuotannosta esimerkiksi opiskelijajärjestöissä ja taustalla soveltuvia korkeakouluopintoja. RaflaRumba Appro 2023 toteuttaminen on myös helposti opinnollistettavissa esimerkiksi opinnäytetyön, projektin tai työharjoittelun muodoissa.

Tehtävässään projektipäällikkö vastaa maaliskuun 2023 alussa järjestettävän RaflaRumba Appron projektitiimin rekrytoinnista ja johtamisesta, projekti- ja markkinointisuunnitelman sekä budjetin laatimisesta, sopimusneuvotteluista ravintoloiden kanssa, mahdollisten esiintyjien valinnasta ja tapahtuman jälkeen toteutuksen läpikäynnistä, analyysista ja kehitysehdotuksien laadinnasta. Lisäksi projektipäällikkö osallistuu syksyn 2022 RaflaRumba Appron projektitiimin toimintaan osana perehdytystään.

Projektipäällikkö raportoi työstään RaflaRumba Appron ohjausryhmälle.

Tehtävästä maksetaan urakkapalkkiona 1000 euron kertakorvaus tapahtuman päätyttyä. Projektipäälliköllä on lisäksi mahdollisuus ansaita 7,5 % tapahtuman voitosta, mikäli ohjausryhmän asettamat tavoitteet täyttyvät.

Haku tehtävään päättyy perjantaina 17.6.2025 klo 12.00. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen [email protected] hakuajan päättymiseen mennessä. Haastattelut järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksella 22.6. klo 14-18 välisenä aikana. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä.

Lisätietoja:
Minttu Uurinmäki: [email protected]
Janina Brunfeldt: [email protected]
Aaro Yli-Öyrä: [email protected]

Uutista päivitetty 2.6.: hakuaikaa jatkettu 17.6. asti