Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko etsii toiminnanjohtajaa määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen 25.10.2021 – 31.10.2022.

Laureamko on lakisääteinen Laurean opiskelijoiden yhteisö, jonka tehtävänä on edistää opiskelijoiden pyrkimyksiä niin korkeakoulussa kuin yhteiskunnassa sekä kehittää opiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Olemme rohkea yhteisö, jossa opiskelijat oppivat, vaikuttavat ja nauttivat opiskelijaelämästä. Työyhteisömme muodostuu viidestä työntekijästä, vuosittain vaihtuvasta hallituksesta ja laajasta vapaaehtoisten joukosta.

Toiminnanjohtaja koordinoi opiskelijakunnan päivittäistä ja strategista toimintaa. Keskeisimmät tehtävät koostuvat talouden ja hallinnon pyörittämisestä sekä henkilöstön johtamisesta, unohtamatta kehittämistyötä ja erilaisten yhteistyökumppanuuksien hoitoa.

Toivomme, että sinulta löytyy aktiivinen ote viestintään, visionääristä taipumusta muuttuvassa toimintaympäristössämme, loistavat yhteistyötaidot ja osaamista yhdistyshallinnosta. Arvostamme osaamista hankkeiden koordinoinnissa. Kielitaitoa tarvitaan ainakin erinomaisen suomen ja sujuvan englannin kielen verran. Kokemus strategisesta johtamisesta, esihenkilötyöstä, korkeakouluopinnot ja korkeakoulukentän tuntemus katsotaan eduksi.

Laureamkossa saat mahdollisuuden kehittyä kiinnostavissa ja haastavissa työtehtävissä. Tiimimme tekee hommia yhdessä toisiaan tukien ja huumorilla. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen, HSL:n seutulipun ja muita työsuhde-etuja. Työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti (https://ytn.fi/sopimus/ammattikorkeakoulujen-opiskelijakuntientyoehtosopimus-1-2-2018-31-1-2020/ ). Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään IV.

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 19.9.2021 mennessä.

Rekrytointitiimi käy hakemukset läpi maanantaina 20.9., jolloin ilmoitamme myös haastatteluun valituille ja toimitamme pienen ennakkotehtävän. Haastattelut järjestetään 27.- 28.9.  ja valinnasta ilmoitetaan 29.9. henkilökohtaisesti.

Lisätiedot tehtävästä: toiminnanjohtaja Sini Heino, puh. 044 2877 161. ([email protected])