Vuoden loppu lähestyy ja sen myötä myös chattimme jää pikkuhiljaa lomalle. Poikkeusaukioloista huolimatta, voit kuitenkin laittaa chatissä viestiä myös sen ollessa kiinni. Tällöin palaamme sinulle asiaan sähköpostilla mahdollisimman pian. Huomioithan kuitenkin, että viikonloppuisin ja pyhäpäivinä emme käsittele offline-viestejä.

Chattimme on avoinna 25.11.-13.12. ma-pe 9.00-15.00. Kuitenkin pe 6.12. (itsenäisyyspäivä) ja ti-ke 10.-11.12. (koulutuksia) chat on suljettu. Voit myös laittaa viestisi suoraan sähköpostilla osoitteeseen laureamko[at]laureamko.fi. Sliceen liittyvissä ongelmatapauksissa voit olla myös yhteydessä suoraan heidän asiakaspalveluunsa laittamalla viestiä osoitteeseen info[at]slice.fi.

Myös toimistomme jäävät pikkuhiljaa joululomille ja pääsääntöisesti sulkevat ovensa 5.12., mutta viimeistään 13.12. Suosittelemme seuraamaan oman kampustiimin viestintää, jotta pysyt ajantasalla, mitä omalla kampuksellasi tapahtuu. Kaikkien kampustiimien Facebook-sivut löytyy hakemalla ”Laureamko *haluttu kampus*”. Kampustiimit tavoittaa myös sähköpostilla (osoitteet muotoa kampus[at]laureamko.fi).