CampusOnline.fi – Opiskele siellä missä sinulle parhaiten sopii!

Uupuuko opintopisteitä? Kiire valmistua? Kiinnostavatko opintojaksot, joita omassa ammattikorkeakoulussasi ei juuri nyt ole tarjolla? CampusOnline.fi kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot ympäri vuoden – myös syksyllä.

Syksyn 2019 opintojaksot julkaistiin 12.8. ja ilmoittautumiset starttaavat 26.8. klo 8.00 alkaen. Huom! Ilmoittautumisen päivämäärät ovat opintojaksokohtaisia. Katso tarkat ilmoittautumisajankohdat opintojaksojen tiedoista CampusOnlinesta. Kannattaa olla valmiina, sillä suosituimmat opintojaksot täyttyvät nopeasti.

CampusOnlinessa voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi.  Opintojaksot ovat 100-prosenttisesti verkossa suoritettavia: ilmoittaudu minkä tahansa ammattikorkeakoulun opintojaksoille ja opiskele ajasta ja paikasta riippumatta.

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja vaihto-opiskelijoille sekä avoimen AMK:n polkuopiskelijoille. Muille avoimen AMK:n opiskelijoille opinnot ovat maksullisia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun normaalin käytännön mukaisesti. Opintoja voivat valita myös ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijat.

Lue lisää campusonline.fi