[vc_row][vc_column][vc_column_text]Suomen kesä on lyhyt, mutta kaunis. Taisi olla tv-mainoksesta bongattu lause ja tottahan se on. Kesästä pitää nauttia täysin siemauksin. Sillä kun kerran silmiä räpäyttää, niin onkin jo syksy. Jotta sinulla olisi mahdollisuus saada kaikki irti kesästä, tässä on toimituksen* muutama ylöskirjoitettu vinkki.

*toimituksella viitataan henkilöihin, jotka rakastavat hömppäilyä, vesimelonia sekä kynsien lakkailua. 

1. Hedelmillä väriä instagramiin

Jos on vähänkään Instagramin heavy user, tietää, että värikäs ruoka on aina kuvan arvoinen. Parhaimmat kuvat saa tietenkin herkullisen tuoreista ja värikkäistä hedelmistä. Kesällä hedelmistä sekä marjoista pääsee jopa nauttimaan edullisesti, joten eikun täyttämään kori näillä luonnon tarjoamilla herkuilla ja kuvia räpsimään.

kuva7

2. Terveellisyys voi olla myös herkullista

Toimitus pääsi testaamaan uusia NJIE ProPud -proteiinivanukkaita. Ensimmäiset kommentit taisivat olla ”voiko näin terveellinen olla näin hyvää?” Herkullinen yhdistelmä, joka ei sisällä tarpeettomia sokereita, ja joka on juuri sopivan kokoinen antaakseen pontta ja puhtia, muttei kuitenkaan liikaa energiaa päivän tarpeisiin. Ehdottomasti toimituksen uusi suosikkiherkku! Vanukas on myös mahdollista tuunata esimerkiksi pähkinöillä, marjoilla taikka hedelmillä.

kuva3

3. Hyvällä ilmalla piknikille

Rusketus. Ruoka. Lämpö. Sanoja jotka muodostavat erinomaisen kesäpäivän. Auringosta sekä hyvien ystävien seurasta on edullista nauttia esimerkiksi piknikin muodossa. Betakaroteeni lisää rusketuksen syvyyttä, joten eväskoriin on hyvä lisätä naposteltavaksi porkkanoita 😉

kuva4

4. Hemmottele itsesi kesäkuntoon

Jos sitä kesäkuntoa ei itsellensä tänä vuonna urheilemalla saanut, niin hemmottelemalla se on vielä mahdollista. Kesä on tuonut markkinoille aivan ihastuttavan väriset kynsilakat, jotka ovat vielä jopa todella kestäviä. Geelimäisen lopputuloksen ansiosta voit temmeltää aivan rauhassa ja pitää ihastuttavan lakan kynsissäsi koskemattomana monta päivää.

Hemmotteluun kuuluu tietenkin myös kasvojen sekä hiusten hoito. Aurinko on ystävä, mutta se on välillä myös vahingoittava ystävä. Siksi hiuksista on hyvä pitää huolta kosteuttavilla sekä suojaavilla tuotteilla. Toimituksen kesän must look on ihastuttavat beach wavesit. Illalla suihkun jälkeen hiukset parille ranskanletille. Aamulla letit auki, muutama suihkaus suolasuihketta ja sormilla pientä pöyhennystä. Ihastuttavat laineet ovat valmiit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

kuorintaIhoa on hyvä kuoria kesällä (jotta rusketus tarttuu paremmin), ja erilaisilla naamioilla saa ihastuttavaa hehkua iholle (rusketuksen lisäksi). Kasvojen kosteutus on myöskin tärkeä muistaa ja mitä paremman uv-suojan voide sisältää sitä parempi. Toimitus pääsi testaamaan Himalaya Herbalsin Energizing Day Cream -päivävoidetta ja uskoo, että energisoivat voiteet saattavat olla ratkaisu ongelmaan, kun kesällä yöt ovat valoisia ja unet saattavat jäädä vähälle.

Jos kesällä haluaa käyttää rahaa mielummin jäätelöön kun kalliisiin kuorintavoiteisiin. Valmista oma kuorintavoide, joka on toimituksen ehdoton suosikki (ohje oikealla).

Emme kuitenkaan voi sanoa, mikä on se oikea tapa viettää aikaa. Kunhan itselläsi on mukava olla ja tunnet, kuinka juuri tämä hetki on tämän kesän parasta aikaa. Silloin olet todella onnistunut.

Mukavaa kesää![/vc_column_text][dt_gap height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]