Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko etsii toiminnanjohtajaa 16.1.2023 alkaen.

 

Laureamko on lakisääteinen Laurean opiskelijoiden yhteisö, jonka tehtävänä on edistää opiskelijoiden pyrkimyksiä niin korkeakoulussa kuin yhteiskunnassa sekä kehittää opiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Olemme rohkea yhteisö, jossa opiskelijat oppivat, vaikuttavat ja nauttivat opiskelijaelämästä. Työyhteisömme muodostuu neljästä työntekijästä, vuosittain vaihtuvasta hallituksesta ja laajasta vapaaehtoisten joukosta.

Toiminnanjohtaja koordinoi opiskelijakunnan päivittäistä ja strategista toimintaa. Keskeisimmät tehtävät koostuvat talouden ja hallinnon pyörittämisestä sekä henkilöstön johtamisesta, unohtamatta kehittämistyötä ja erilaisten yhteistyökumppanuuksien hoitoa.

Toivomme että sinulla on jo kokemusta esihenkilötyöstä sekä osaamista yhdistyshallinnosta, olet innostunut viestijä ja valmis työskentelemään alati muuttuvassa työympäristössämme. Kaipaamme toiminnanjohtajaa jolla on kehittävä työote, erinomaiset yhteistyötaidot sekä kokemusta vaikuttamistyöstä. Korkeakouluopinnot ja korkeakoulukentän tuntemus katsotaan eduksi. Erinomaisen suomen lisäksi toivomme että puhut myös sujuvaa englantia. 

Laureamkossa saat mahdollisuuden kehittyä kiinnostavissa ja haastavissa työtehtävissä. Tiimimme tekee hommia yhdessä toisiaan tukien ja huumorilla. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, HSL:n seutulipun sekä muita työsuhde-etuja. Työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään IV, lisäksi palkkaan kuuluu vaativuuslisä. 

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 13.1.2023.

Toivomme että pystyt aloittamaan 16.1.2023 tai mahdollisimman pian. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätiedot tehtävästä: toiminnanjohtaja Sini Waris, puh. 044 2877 161. ([email protected])