Liikunta

Zonen-liikuntapalvelut ovat Laurean opiskelijoille enää tämän vuoden loppuun asti käytössä(12/2024)

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ovat panostus aktiiviseen arkeen ja tulevaisuuteen. Ota ilo irti arjesta liikunnan avulla!

 

Opiskelijakunnan jäsenenä olet oikeutettu Zone-liikuntapalveluiden käyttöön opiskelijaystävälliseen hintaan eli vain 10 € lukukaudessa (ilman jäsenyyttä 59 €). Palveluita pääset käyttämään liikuntapassilla. Se on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan. Liikuntapassilla saat käyttöösi kuntosaleja usealla AMK-kampuksella, 20h ryhmäliikuntaa viikossa, alennuksia liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot.

Liikuntapassin saat käyttöösi ostamalla Liikuntapassi-tuotteen verkkokaupastamme (myynnissä elokuusta alkaen) ja rekisteröitymällä osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja luo itsellesi tili. Voit oston yhteydessä ladata käyttöösi tuntien ja vuorojen varaamisia varten ilmaisen ONTHEMOVE-appin sovelluskaupasta.

Laurean kampuksista voit asioida Leppävaaran, Otaniemen sekä Tikkurilan toimistoillamme. Huom! Jos sinulla on ollut liikunta-/kuntosalipassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä! Saat vanhaan profiiliisi uuden kauden. 

Syyslukukauden liikuntapassi henkilökunnalle ja ei-jäsenille on vain 59 € ja kuntosalipassi maksaa vain 15 €.  Tämän edullisemmin et enää liiku missään! 

Lisätietoja sekä ryhmäliikunta- ja kurssikalenterin löydät osoitteesta www.zonesports.fi.