Opiskelijakortti - helposti puhelimessasi

Slice-applikaatio ladataan puhelimeen ja niin opiskelijakortti pysyy kätevästi aina mukanasi. Slice-opiskelijakortilla saat käyttöösi VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset sekä opiskelijahintaisen ruuan kampusravintoloissa.

Opiskelijakortin lisäksi Slicestä löytyy koko joukko opiskelija-alennuksia ja -etuja Laureamkon jäsenille.  Edut ovat joko 1) jatkuvia etuja tai 2) kertaluonteisesti sovelluksella lunastettavia rajoitettuja etuja. Esimerkiksi Anton&Anton jatkuvana etuna tarjoaa – 10 % alennuksen kaikista tuotteista. Kertaetuna Anton&Anton tarjoaa kaksi keittolounasta yhden hinnalla. Tutustu tarkemmin esimerkkeihin eduista Slicen sivuilta.

Slicen saat käyttöösi helposti. Kun olet uusinut jäsenyytesi Laureamkon verkkokaupassa, haet Slicen tunnukset verkkolomakkeella. Saat sen täytettyäsi sähköpostiisi tunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudut applikaatioon. Muista hyväksyä sovelluksen kysymät ehdot ja antaa luvat, jotka tarvitaan opiskelijakortin toimintaan.

Oletko Laureamkon jäsen? Mahtavaa! Jos jäsenyytesi jatkuu keväällä 2019 voit ottaa varaslähdön uuden opiskelijatunnisteemme käyttössä. Slice on mobiili opiskelijakortti, joka ladataan puhelimeen. Opiskelijakortin lisäksi Slicestä löytyy jäsentemme käyttöön roppakaupalla etuja ja alennuksia, joita hankimme jatkuvasti lisää. Mikäli haluat saada jäsenyydestäsi kaiken irti, ota Slice käyttöösi jo nyt!

Toimi näin:

 1. Osta jäsenyys tai jos sinulla on jo jäsenyys aloita kohdasta kaksi.
 2. Tarkista, että jäsentietosi ovat ajantasalla jäsenrekisterissämme. Kirjaudu tilillesi osoitteessa kide.app/account.
  • Selaa jäsenyytesi kohdalle ja klikkaa kynä-ikonia.
  • Päivitä tiedot.
  • Psssst. Jos sinulla on monivuotinen jäsenyys, etkä ole vielä käyttänyt verkkokauppaamme jäsenyyden ostoon, voit päivittää jäsentietoja ottamalla yhteyttä laureamko@laureamko.fi.
 3. Tilaa tunnus ja salasana Sliceen osoitteessa slice.fi/upload. Käytä samoja tietoja kuin jäsenrekisterissä!
  • Kun tiedot täsmäävät, pystyt lähettämään lomakkeen.
  • Täytä tiedot ja valitse kuva huolella. Ne näkyvät opiskelijakortillasi, eikä niitä voi muuttaa jälkikäteen.
  • Huom! Jos tilaat tunnukset samana päivänä, kuin ostit jäsenyyden, on mahdollista, että tiedot eivät ehdi siirtyä. Silloin Slice ei tunnista sinua opiskelijaksi, etkä pysty lähettämään lomaketta. Kokeile uudestaan seuraavana päivä ja, jos ongelma jatkuu, laita viestiä laureamko@laureamko.fi.
 4. Slice lähettää sähköpostiisi tunnuksen ja salasanan.
  • Tunnuksia lähetetään isompi läjä kerrallaan, joten viestin saapumisessa voi mennä pari päivää.
  • Kannattaa myös kurkata roskapostikansio.
 5. Lataa Slice sovelluskaupasta puhelimeesi.
 6. Kirjaudu sovellukseen.
  • Muista antaa sovellukselle tarvittavat luvat, jotta opiskelijakorttisi voi aktivoitua.
 7. Nauti Slicestä löytyvistä opiskelijaeduista!