Laureamkon palvelut

Haluamme opiskelijakuntana tarjota sinulle puitteet elämäsi parhaaseen aikaan!

Toimistot

Aukioloaikojen puitteissa ostat haalarit ja muut tuotteet helposti toimistoiltamme vain kävelemällä sisään. Ja mikä parasta saat haalarit välittömästi matkaan! Jäsenenä voit asioida millä tahansa toimistolla. Aukioloajat ja toimistojen osoitteet löydät täältä.

Sähköiset palvelut

Haluamme olla siellä missä sinäkin olet ja tarjota sinulle monipuoliset sähköiset palvelut. Saat ostettua tapahtumalippumme Bailataan.fi -palvelusta ja tuotteemme verkkokaupasta sekä palvelua chatissa. Chatissa voit kysyä mitä tahansa opiskelijakuntaan liittyvää. Voit jättää sinne kysymyksiä myös chatin aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan muistat jättää viestin yhteydessä omat yhteystietosi.

Yksi jäsenyys, kuuden opiskelijakunnan tarjonta

Laureamkon jäsenenä pääset nauttimaan myös viiden muun opiskelijakunnan jäseneduista ja palveluista. Saat tuotteista sekä tapahtumalipuista muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (esim. vuosijuhlat) 50 %:n alennuksen. Lisäksi voit asioida yhteistyön piirissä olevien opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä (ASK, Helga, HUMAKO ja O’Diako, METKAn toimistot ja palvelut tulevat edun piiriin syksyn 2018 aikana). Tutustu lisää yhteistyöhömme täältä.

Zone-liikuntapalvelut

Opiskelijakunnan jäsenenä olet oikeutettu Zone-liikuntapalveluiden käyttöön (edun arvo on 59-69 €). Palveluita pääset käyttämään liikuntapassilla. Se on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan. Liikuntapassilla saat käyttöösi yhdeksän kuntosalia, 50h ryhmäliikuntaa viikossa, alennuksia liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot sekä alennusta Rush-trampoliinipuistoista ja muita etuja, jotka löydät täältä.

Liikuntapassin saat aktivoitua lähimmällä Zonen asiakaspalvelupisteellä. Laurean kampuksista voit asioida Leppävaaran, Otaniemen sekä Tikkurilan toimistoillamme. Käy kuitenkin ensin osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja luo itsellesi tili. Tämän jälkeen voit mennä noutamaan itse liikuntapassin. Huom! Jos sinulla on ollut liikunta-/kuntosalipassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä! Saat vanhaan profiiliisi uuden kauden. Hukatusta liikuntapassista veloitamme 5 €, joten olethan huolellinen liikuntapassin kanssa.

Samalla kun noudat itsellesi liikuntapassin, voit lunastaa käyttöösi Yogobe-joogapalvelut (edun arvo 199 €). Yogobe tarjoaa pohjoismaisten johtavien opettajien kanssa videoita joogasta, treenaamisesta ja terveydestä. Palvelu tukee sinua ottamaan liikunnan osaksi arkeasi ja materiaali internetissä helpottaa säännöllisen rutiinin muodostamista! Liiku missä ja milloin vain. Mikäli et syystä tai toisesta halua itsellesi liikuntapassia, mutta haluat kuitenkin hyödyntää Yogoben palveluita toimi seuraavasti:

 1. Rekisteröidy Zonen käyttäjäksi (profiili tarvitaan koodin aktivointiin).
  1. Rekisteröinti tapahtuu menemällä osoitteeseen www.zonesports.fi ja klikkaamalla oikeasta yläkulmasta “Kirjaudu” –> luo uusi tunnus.
 2. Ole yhteydessä hallituksen liikuntavastaavaan, Emmi Lintuseen, sähköpostilla (emmi[at]laureamko.fi) ja pyydä Yogobe-koodia.
 3. Emmi lähettää sinulle sähköpostilla koodin ja rekisteröitymisohjeet.
 4. Aktivoi koodisi ohjeiden mukaisesti ja nauti Yogoben monipuolisista palveluista.
Frank opiskelijaetuja on lähes 1000! Kansainvälisiä etuja 42 000 (ISIC-kortti)!

Hanki opiskelijakortti Frank Appina tai perinteisenä opiskelijakorttina mahdollisimman nopeasti – saat lähes 1000 opiskelijaetua käyttösi, sekä kaikki Laureamkon huikeat edut!

Frank – Opiskelijoiden oma etupalvelu

Opiskelijan etu on sinun etusi! Frank vinkkaa sinulle opiskelijaelämän rahan arvoisista hyödyistä etupalvelussaan Frank.fi, josta löydät kaikki Suomen opiskelijaedut kootusti yhden nettisivun alta. Kaikki Frankin diilaamat edut ovat Laureamkon jäsenten käytettävissä.

Astele siis sisään opiskelijoiden omaan etupalveluun ja löydä parhaat edut parhaaseen hintaan!

Paikalliset edut

Helsinki

 • Megaklinikka
  Megaklinikalta opiskelijakortilla n. 9% alennusta.

Hyvinkää

 • Kassatalon Kuvapörssi. Opiskelijakortilla passikuvat 8 kpl 10€ (norm. 15€).
 • Trendikenkä. -10% alennusta opiskelijakortilla kaikista normaalihintaisista tuotteista.
 • Wanilla Rose. -10% alennusta opiskelijakortilla kaikista normaalihintaisista tuotteista

Leppävaara

 • Masabi Sushi
  -30% alennusta opiskelijakortilla kaikista normaalihintaisista sushi tuotteista.

Porvoo

 • Hiusloiste
  -kaikista palveluista -10%
 • Hyvinvointi ja kauneushoitola AMON
  – kaikista palveluista -10%

Tikkurila

 • Ravintola Sindbad
  Opiskelijakortilla lounastarjouksen yhteydessä ilmainen limsa, muina aikoina pizzat -10%, muut ateriat -20%
 • Eka Kebab Pizzeria
  Opiskelijakortilla -15% alennus (ei yöaikaan, klo 22 asti)
 • Hesburger
  -10% alennus opiskelijakorttia näyttämällä (ei 4 € hampurilaiset)
 • Vantaan Kultakaari Oy
  -20% alennus opiskelijakortilla, ei koske tarjoustuotteita, Kalevala-koruja tai Nomination-koruja
 • Tikkurilan kirjakauppa
  -10% alennus opiskelijakorttilla kaikista normaalihintaisista tuotteista
 • Memofoto
  -25% alennus opiskelijakortilla valokuvaustarvikkeista ja passikuvista (ei koske kameroita). -10% alennus opiskelijakortilla digikuvista
 • Life Tikkurila
  -10% alennus opiskelijakortilla Life-sarjan tuotteista.
 • Synsam Tikkurila
  opiskelijakortilla -25% silmälaseista ja linsseistä, -15% aurinkolaisesta sekä ilmainen näöntutkimus (norm. 25€) ja piilolinssien sovitus (norm. 40€).
  • Intersport Tikkurila
   -15% alennus opiskelijakortilla normaalihintaisista vaatteista ja jalkineista.