Liikuntatuutorien tavoitteena on ennen kaikkea innostaa ja kannustaa muita liikunnan pariin.

 

Liikuntatuutorointi on liikunnan vertaistoimintaa, jossa opiskelijat kannustavat muita opiskelijoita liikkumaan. Niin vasta paikka kunnalle muuttaneet kuin myös Uudellamaalla pidempään asuneet voivat löytää liikuntatuutoreiden avulla uusia harrastusmahdollisuuksia.

 

Liikuntatuutorit ovat avainasemassa korkeakoulun liikunta-mahdollisuuksien ja  -tapahtumien markkinoimisessa muille opiskelijoille. Liikuntatuutorit toimivat myös palautekanavana opiskelijoilta korkeakoulun liikuntapalveluihin liittyen, jotta opiskelijoiden liikuntapalveluja voidaan parantaa ja kehittää entisestään.

 

Liikuntatuutorit myös ohjaavat opiskelijoita liikunnallisen kerhotoiminnan pariin.

 

Laureassa liikuntatuutorit toimivat tällä hetkellä pääosin Leppävaaran ja Otaniemen kampuksilla mutta heidän järjestämäänsä ja ohjaamaansa liikuntaan voivat osallistua kaikki Laurean opiskelijat kampukseen katsomatta. Liikunnallisiin tapahtumiin kuuluu esimerkiksi liikuntakokeiluja ja epäsäännöllisiä palloiluiltoja.

 

Tapahtumista ja muista liikuntatuutorien häppeningeistä pysyt kärryillä, kun liityt julkiseen Facebook-ryhmään: Laureamko GO