laureamkon

edut

Haluamme opiskelijakuntana tarjota sinulle puitteet elämäsi parhaaseen aikaan!

Laureamkon palvelut

Toimistot

Aukioloaikojen puitteissa ostat haalarit ja muut tuotteet helposti toimistoiltamme vain kävelemällä sisään. Ja mikä parasta saat haalarit välittömästi matkaan! Jäsenenä voit asioida millä tahansa toimistolla. Aukioloajat ja toimistojen osoitteet löydät täältä.

Sähköiset palvelut

Haluamme olla siellä missä sinäkin olet ja tarjota sinulle monipuoliset sähköiset palvelut. Saat ostettua verkkokaupastamme, Kide.app-palvelusta, tapahtumalippumme ja jäsenyyden sekä palvelvelemme sinua myös chatissa. Chatissa voit kysyä mitä tahansa opiskelijakuntaan liittyvää. Voit jättää sinne kysymyksiä myös chatin aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan muistat jättää viestin yhteydessä omat yhteystietosi.

Yksi jäsenyys, seitsemän opiskelijakunnan tarjonta

Laureamkon jäsenenä pääset nauttimaan myös kuuden muun opiskelijakunnan jäseneduista ja palveluista. Saat tuotteista sekä tapahtumalipuista muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (esim. vuosijuhlat) 50 %:n alennuksen. Lisäksi voit asioida yhteistyön piirissä olevien opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä (ASK, Helga, HUMAKO, METKA, O’Diako ja TUO).

Zone-liikuntapalvelut

Opiskelijakunnan jäsenenä saat Zone-liikuntapalvelut käyttöösi syksyksi hintaan 10 € tai lukuvuodeksi hintaan 15 € (palvelut ei-jäsenille 59 € / 69 €). Palveluita pääset käyttämään liikuntapassilla. Se on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan. Liikuntapassilla saat käyttöösi yhdeksän kuntosalia, 40h ryhmäliikuntaa viikossa, alennuksia liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot.

Liikuntapassin saat käyttöösi ostamalla Liikuntapassi-tuotteen verkkokaupastamme (myynnissä elokuusta alkaen) ja rekisteröitymällä osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja luo itsellesi tili. Voit oston yhteydessä valita liikuntapassille toimituksen kotiin tai voit käydä noutamassa liikuntapassin lähimmällä Zonen asiakaspalvelupisteellä 3-5 arkipäivän kuluttua. Laurean kampuksista voit asioida Leppävaaran, Otaniemen sekä Tikkurilan toimistoillamme. Huom! Hukatusta liikuntapassista veloitamme 5 €, joten olethan huolellinen liikuntapassin kanssa.

Slice ja Pivo – avaimet etujen maailmaan

Laureamkon jäsenenä voit valita digitaaliseksi opiskelijakortiksesi Slicen tai Pivon. Molemmilla saat helposti ja nopeasti todistettua opiskelijastauksesi esim. opiskelijahintaista lounasta ostaessasi tai junassa matkustaessasi. Slice tarjoaa lisäksi paljon muita etuja, joihin voit tutustua Slicen sivuilla enemmän. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun etuja voit tarkastella osoitteessa http://slicepkseutu.fi/. Slicen edut ovat käytetävissä myös Pivosta eli saat samat edut kummallakin kortilla. Valitse siis mieleisesi!