laureamkon

edut

Haluamme opiskelijakuntana tarjota sinulle puitteet elämäsi parhaaseen aikaan!

Laureamkon palvelut

Toimistot

Aukioloaikojen puitteissa ostat haalarit ja muut tuotteet helposti toimistoiltamme vain kävelemällä sisään. Ja mikä parasta saat haalarit välittömästi matkaan! Jäsenenä voit asioida millä tahansa toimistolla. Aukioloajat ja toimistojen osoitteet löydät täältä.

Sähköiset palvelut

Haluamme olla siellä missä sinäkin olet ja tarjota sinulle monipuoliset sähköiset palvelut. Saat ostettua verkkokaupastamme, Kide.app-palvelusta, tapahtumalippumme ja jäsenyyden sekä palvelvelemme sinua myös chatissa. Chatissa voit kysyä mitä tahansa opiskelijakuntaan liittyvää. Voit jättää sinne kysymyksiä myös chatin aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan muistat jättää viestin yhteydessä omat yhteystietosi.

Yksi jäsenyys, kuuden opiskelijakunnan tarjonta

Laureamkon jäsenenä pääset nauttimaan myös viiden muun opiskelijakunnan jäseneduista ja palveluista. Saat tuotteista sekä tapahtumalipuista muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (esim. vuosijuhlat) 50 %:n alennuksen. Lisäksi voit asioida yhteistyön piirissä olevien opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä (ASK, Helga, HUMAKO ja O’Diako, METKAn toimistot ja palvelut tulevat edun piiriin syksyn 2018 aikana). Tutustu lisää yhteistyöhömme täältä.

Zone-liikuntapalvelut & Yogobe

Opiskelijakunnan jäsenenä olet oikeutettu Zone-liikuntapalveluiden käyttöön (edun arvo on 59-69 €). Palveluita pääset käyttämään liikuntapassilla. Se on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan. Liikuntapassilla saat käyttöösi yhdeksän kuntosalia, 50h ryhmäliikuntaa viikossa, alennuksia liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot.

Liikuntapassin saat aktivoitua lähimmällä Zonen asiakaspalvelupisteellä. Laurean kampuksista voit asioida Leppävaaran, Otaniemen sekä Tikkurilan toimistoillamme. Käy kuitenkin ensin osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja luo itsellesi tili. Tämän jälkeen voit mennä noutamaan itse liikuntapassin. Huom! Jos sinulla on ollut liikunta-/kuntosalipassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä! Saat vanhaan profiiliisi uuden kauden. Hukatusta liikuntapassista veloitamme 5 €, joten olethan huolellinen liikuntapassin kanssa.

Lunasta käyttöösi myös Yogobe-joogapalvelut (edun arvo 199 €). Yogobe tarjoaa pohjoismaisten johtavien opettajien kanssa videoita joogasta, treenaamisesta ja terveydestä. Palvelu tukee sinua ottamaan liikunnan osaksi arkeasi ja materiaali internetissä helpottaa säännöllisen rutiinin muodostamista! Liiku missä ja milloin vain. Mikäli et syystä tai toisesta halua itsellesi liikuntapassia, mutta haluat kuitenkin hyödyntää Yogoben palveluita toimi seuraavasti:

  1. Luo itsellesi Zonen sivuilta tili Kirjaudu-kohdan kautta (mikäli sinulla ei ole jo sellaista). Tili tarvitaan koodin luovuttamista varten.
  2. Ole yhteydessä meidän tai Zonen asiakaspalveluun (laureamko[at]laureamko.fi tai info[at]zonesports.fi) ja pyydä Yogobe-koodia.
  3. Lähetämme sinulle sähköpostilla koodin ja rekisteröitymisohjeet.
  4. Aktivoi koodisi ohjeiden mukaisesti ja nauti Yogoben monipuolisista palveluista!

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutusalustaltamme löydät verkkokoulutuksia esimerkiksi työnhakuun ja työelämätaitoihin liittyen. Videot ovat aluksi suomeksi ja tulevaisuudessa lisäämme videoita myös muilla kielillä.

Päästäksesi verkkokoulutusalustalle tee nämä seuraavat vaiheet selaimella. Käyttöalusta on englannin kielellä.
1. Varmista, että sinulla on voimassaoleva opiskelijakunnan jäsenyys.
2. Luo itsellesi Vimeo-profiili osoitteessa http://vimeo.com kohdasta Join Free. Käyttäjätietosi voit valita täysin itse.
3. Mene käyttäjäsi asetuksiin (Settings) oikeasta yläkulmasta hymiön kohdalta “putoavasta” valikosta.
4. Vasemmanpuoleisen asetusvalikon yläpuolella on käyttäjätietosi. Kopioi siitä User ID -kohdan jälkeinen numerosarja.
5. Mene osoitteeseen http://bit.ly/2Mu4yvH ja täytä lomake.

Lisäämme tietosi alustalle, ja jatkossa voit katsoa videoita esimerkiksi mobiilisovelluksella!

Slice ja Pivo – avaimet etujen maailmaan

Laureamkon jäsenenä voit valita digitaaliseksi opiskelijakortiksesi Slicen tai Pivon. Molemmilla saat helposti ja nopeasti todistettua opiskelijastauksesi esim. opiskelijahintaista lounasta ostaessasi tai junassa matkustaessasi. Slice tarjoaa lisäksi paljon muita etuja, joihin voit tutustua Slicen sivuilla enemmän. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun etuja voit tarkastella osoitteessa http://slicepkseutu.fi/. Slicen edut ovat käytetävissä myös Pivosta eli saat samat edut kummallakin kortilla. Valitse siis mieleisesi!